Saturday, September 30, 2017

Gambir Emas Gel Tahan Lama Terbaik Suami Isteri

Loading...

Tahan lama ketika melakukan hubungan intim suami isteri adalah impian sebahagian besar suami. Jangan biar isteri memendam perasaan apabila tidak puas di ranjang kerana anda tidak mampu bertahan lama ketika melayari bahtera rumahtangga.

Gambir Emas

Dapatkan Gel Gambir Emas dan serikan semula malam bersama di ranjang. Nak bersama lebih 30 minit kini bukan lagi angan-angan kosong, kini dengan bantuan Gambir Emas Performance Gel.

Masalah-masalah Lelaki Bergelar Suami Hari Ini..

5 Minit Main dah Pancut. Baru masuk jer dah nak pancut. Zakar rasa ngilu dan geli. Tak sampai 5 minit mendayung dah tak tahan, terus pancut. Isteri tanya “takkan sudah bang?” Nak jawab apa?

Badan Sado Tapi Zakar Lembik. Hari-hari pergi gym, badan sado dan kekar macam The Rock. Tapi senjata kat bawah tu? Badan sado tapi otot bawah lembik!

Susah nak naik, tak macam dulu. Dulu masa mula-mula kahwin, nampak isteri pakai seksi sikit, senjata kat bawah tu senang je naik, keras pulak tu. Sekarang ni, isteri rangsang macam mana pun, naik sikit je. Tak macam dulu.

Anda Menghadapi Masalah Yang Sama?

Jangan stres, anda tidak keseorangan. Statistik menunjukkan hampir 90% lelaki di Malaysia mengalami masalah pancut awal.

Malah, kaji selidik yang di lakukan secara global mendapati 7 daripada 10 orang lelaki di dunia menghadapi masalah-masalah yang disebutkan diatas.

Tak perlu terkejut. Sekarang ini ada banyak faktor yang menyebabkan berlakunya masalah-masalah lemah tenaga batin.

Faktor-faktor seperti stres, pemakanan yang tidak sihat, masalah keluarga dan sebagainya sangat menyumbang kepada menurunnya prestasi seksual lelaki.

Jadi, anda tidak perlu risau sangat sebab bukan anda seorang yang mengalami masalah-masalah ini. Tapi anda perlu risau sekiranya anda tidak mengambil langkah segera untuk menyelesaikan masalah ini.

Mengatasi Masalah Pancut Awal & Zakar Lembik

Malangnya, cara paling mudah untuk mengubati masalah pancut awal, tak dapat tahan lama dan zakar lembik adalah dengan memakan supplement.

Ini adalah fakta. Tiada teknik yang boleh mengubati masalah-masalah ini kecuali dengan bantuan luaran.

Jika senaman atau teknik sahaja boleh menyelesaikan masalah-masalah ini, sudah pasti Viagra tidak dicipta, diiktiraf oleh FDA(US Food & Drug Administration) dan dipasarkan di seluruh dunia untuk mengubati masalah mati pucuk.

Tapi Viagra adalah ubat terkawal dan terdapat kesan sampingan kepada pengguna yang tak sesuai.

Jadi apa alternatif yang sama hebatnya dengan Viagra yang boleh anda dapat di Malaysia, Viagra Malaysia?

Terlalu banyak pilihan

Sekarang tak macam dulu. Dulu nak cari ubat, gel atau krim untuk membantu menyelesaikan masalah-masalah ni cukup susah.

Kalau ada pun cuma minyak sapu atau kena buat appointment untuk pergi mengurut.

Itu pun kesannya tidak seperti yang diharapkan.

Zaman sekarang, google je ubat tahan lama atau ubat pancut lambat, anda akan dapat banyak hasil carian daripada Google. Itu tak termasuk promosi di Facebook lagi.

Tambahan pula ubat-ubat ni didatangkan dalam pelbagai bentuk. Ada jenis ubat makan, ada jenis krim sapu, gel dan patch.

Ubat Cina

Masalahnya, kebanyakan ubat kuat di luar sana datang dari China, Thailand atau Indonesia, cuma dipackage semula di negara kita.

Banyak juga yang tidak ada sijil KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia). Malah bahan-bahan yang digunakan juga tak tahu halal haramnya.

Jangan ambil risiko dengan ubat-ubat ni. Silap hari bulan bukan tahan lama, takut nanti tak naik langsung senjata anda.

Lebih teruk lagi ada ubat kuat yang telah bawa maut kepada penggunanya. Sangat menakutkan!

Jadi apa alternatif anda? Bagaimana nak pilih yang sesuai, yang terbaik, yang benar-benar berkesan?

Kami ada jawapannya..

Memperkenalkan Gambir Emas Performance Gel, Gel Tahan Lama Yang Telah Terbukti Boleh Menghapuskan Masalah Anda

Gambir Emas Performance Gel adalah produk terbaru yang dicipta khusus untuk meningkatkan prestasi anda agar tahan lama ketika bertarung di ranjang.

Walaupun baru dipasaran, gel Gambir Emas telah terjual berpuluh ribu unit dalam masa yang singkat. Ini tidak mengejutkan kerana gel Gambir Emas ini benar-benar berkesan!

Salah satu faktor yang buat Gel Gambir Emas berjaya membantu melenyapkan masalah pancut awal dan masalah zakar lembik adalah kerana formulasi ramuan gel Gambir Emas itu sendiri.

6 Formulasi Ramuan Gel Gambir Emas

1. Habbatus Sauda – Kesihatan Dalaman

Habbatus Sauda atau jintan hitam telah lama digunakan sebagai makanan kesihatan sejak zaman Rasulullah S.A.W. Malah terdapat hadis sahih yang mengatakan Habbatus Sauda adalah ubat segala penyakit kecuali mati.

Kandungan Habbatus Sauda di dalam gel Gambir Emas sangat berkesan untuk menjaga kesihatan dalam anda secara keseluruhan.

Kalau senjata power tapi tak ada stamina pun tak guna juga.

2. Minyak Zaiton – Sentiasa Bertenaga

Minyak zaiton adalah padanan terbaik untuk Habbatus Sauda. Jika Habbatus Sauda dapat meningkatkan kesihatan dalaman anda, minyak zaiton pula membuat anda sentiasa bertenaga dan cergas di ranjang.

3. Gamat – Kesihatan Luaran

Kelebihan gamat untuk merawat sudah tidak dapat dinafikan lagi. Semua orang tahu sapu je minyak gamat pada luka, lebih mudah luka sembuh dan tiada kesan parut.

Gel Gambir Emas mempunyai gamat asli yang dijamin akan membuat zakar anda lebih tahan dan tidak mudah melepuh.

Dan bahan-bahan seperti Peppermint, Sandalwood, Jojoba Oil, Virgin Coconut Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, dan lain-lain yang dijamin tidak memberi sebarang kesan sampingan.

4. Gambir Sarawak – Tahan Lama

Gambir Sarawak memang terkenal boleh buat senjata anda kebas sekali gus dapat bertahan lama ketika mendayung.

Tetapi masalah yang timbul dengan Gambir Sarawak ialah sukatan yang perlu digunakan. Silap pakai zakar boleh terlebih kebas sampai tak rasa apa.

Gel Gambir Emas telah menyelesaikan masalah ini dengan menggunakan sukatan yang sesuai untuk membantu melambatkan pancutan. Tetapi dalam masa yang sama membuat anda puas dan nikmat ketika mendayung.

5. Tongkat Ali – Keras & Kekar

Herba melayu yang terkenal ni memang sudah tak dapat dinafikan keberkesanannya untuk senjata lelaki.

Bukan sekadar agen afrodisiak(penggalak seks), Tongkat Ali juga sangat berkesan melancarkan perjalanan darah ke zakar sekali gus membuat zakar keras, sekeras-kerasnya.

6. Lintah – Besar & Panjang

Lintah yang dikenali dengan nama “Raja Pembesar Zakar” ini bukan sekadar dakwaan kosong.

Enzim hirudin yang diambil dari lendir lintah sudah dibuktikan dari segi saintifik dapat merawat darah tersumbat sekali gus melancarkan aliran darah ke zakar.

Enzim ini jugalah yang membantu membuat zakar lebih besar dan kekar.

ISTERI HAPPY

Dengan menyapu gel Gambir Emas pada zakar anda, anda bukan sahaja dapat bertahan lama di ranjang, tetapi zakar akan menjadi keras, kekar dan penggunaan yang berterusan akan membantu membesarkan zakar.

Malah isteri juga akan beroleh manfaat dari khasiat bahan-bahan di dalam gel Gambir Emas ini.

6 Kelebihan Gambir Emas Berbanding Produk Lain

1. Gambir Emas lulus KKM(Kementerian Kesihatan Malaysia – NOT151002720K)

Tak perlu risau tiada bahan memudaratkan dengan kesan sampingan negatif. Dijamin selamat dan boleh digunakan tanpa was-was.

Tiada kesan sampingan negatif kepada anda, mahupun isteri.

2. Gambir Emas selesa digunakan

Kalau produk-produk lain buat anda tak selesa, Gambir Emas tidak.

Gel Gambir Emas tak panas, tak melekit, tak berlendir, tak berbau busuk, dan yang paling best tak buat anda dan isteri rasa kebas macam produk-produk lain yang menggunakan Gambir Sarawak.

3. Khasiat 4 in 1

Produk-produk lain tidak berani mendakwa mereka mampu untuk memberi pelbagai khasiat, tidak seperti Gambir Emas.

Gambir Emas berkesan untuk memberi khasiat 4 dalam 1, iaitu tahan lama, bertambah keras, semakin besar dan semakin panjang.

Dengan penggunaan yang konsisten, InsyaAllah zakar semakin kekar dan bertenaga.

4. Gambir Emas masuk surat khabar & Radio

Mungkin perkara ni tak penting bagi anda, tapi ini menunjukkan Gambir Emas Performance Gel bukannya produk tepi jalan.

Sebelum ni berapa produk kesihatan lelaki yang anda pernah nampak ada billboard kat tepi jalan? Masuk suratkhabar? Masuk radio? Tak ada!

Gambir Emas adalah produk berkualiti tinggi yang benar-benar berkesan, bukan produk scam yang menipu duit anda seperti sesetengah produk kesihatan lelaki di luar sana.

5. Tiada kesan sampingan negatif pada isteri

Ramuan-ramuan dalam Gambir Emas adalah ramuan tradisional yang tidak memberi sebarang kesan negatif – kepada anda atau isteri. Anda puas, sedap, begitu juga isteri.

6. Gambir Emas tahan lama

Tidak seperti ubat kuat yang lain, Gambir Emas tahan lama. Jika anda sapu pada zakar, kemudian anda terlelap dua atau tiga jam. Apabila anda bangun, kesannya masih ada – Boleh terus main dengan isteri, tak perlu sapu semula.

Malah tak ada masalah setakat nak main dua tiga game.

Selepas Anda Menggunakan Gambir Emas Ini, Kami Jamin;

Anda dapat bertahan lebih lama ketika main
  • Jika sebelum ni anda cuma dapat bertahan antara 5 hingga 10 minit, selepas menggunakan gel Gambir Emas dengan mudah anda dapat bertahan sehingga 30 minit dan lebih – jadi tiada masalah untuk anda puaskan isteri berkali-kali ketika bersama.

Zakar makin keras ketika terangsang
  • Ramuan-ramuan di dalam gel Gambir Emas akan buat zakar anda menjadi semakin keras sehingga timbul urat-urat pada zakar. – sekali tusuk je isteri akan rasa kelainan berbanding sebelum ni.

Saiz zakar semakin besar & panjang
  • Penggunaan gel Gambir Emas yang konsisten akan membantu meningkatkan saiz zakar, besar dan panjang – beri kepuasan tambahan kepada isteri dengan saiz baru anda.

Isteri Tersenyum Puas Selepas Setiap Kali Bersama
  • Jika sebelum ini isteri hanya tersenyum hambar selepas bersama, kali ni pasti beliau tersenyum puas dengan prestasi anda ketika bersama.

Soalan Lazim Gel Gambir Emas

Gel Gambir Emas ni ada kesan sampingan tak?
Ramuan yang terdapat di dalam gel Gambir Emas adalah ramuan organik dan tiada bahan terlarang atau yang memudaratkan. Oleh itu gel Gambir Emas tidak memberi sebarang kesan sampingan negatif. Sejak dilancarkan pada pertengahan tahun 2016, pihak kami mahupun Gambir Emas sendiri tidak pernah menerima sebarang atau berhubung produk gel Gambir Emas.
Macam mana nak guna gel Gambir Emas ni?

Cara menggunakan gel Gambir Emas sangat mudah.
  • Picit gel Gambir Emas tiga atau empat kali.
  • Sapu pada seluruh zakar.
  • Urut dengan lembut dari pangkal zakar ke kepala zakar.
  • Urut lawan arah jam pada kepala zakar.
  • Lakukan urutan selama 1 hingga 2 minit.
  • Tunggu sehingga 60 minit untuk kesan maksima.

Mudah tetapi sangat berkesan.

Berapa lama 1 botol gel Gambir Emas boleh bertahan atau boleh digunakan?

Sebotol gel Gambir Emas boleh bertahan sehingga dua bulan.

Gambir Emas ada tarikh luput?

Tarikh luput Gambir Emas Performance Gel adalah sehingga 2 tahun.

Saya Berminat! Berapa Harganya & Bagaimana Nak Order?

Tanniah! Anda telah buat keputusan yang bijak.

BERAPA HARGA GEL GAMBIR EMAS?

Jika anda lihat di kotak Gambir Emas, harga jualan yang telah ditetapkan ialah RM89.90. Tetapi pihak kami ingin memberi harga istimewa kepada anda. Anda cuma perlu bayar RM80.00 untuk gel Gambir Emas ini.

1. RM80 Satu Botol
2. RM150 Dua Botol
3. RM210 Tiga Botol

Tambang Poslaju Percuma.

*Dapatkan harga PALING ISTIMEWA jika anda membuat pesanan dari blog ini!

CARA MEMBUAT PESANAN

Berikut adalah langkah mudah yang perlu ANDA ikuti untuk membeli produk dari blog ini. Pilih produk yang ingin dibeli dan jumlahkan harganya.

ANDA hanya perlu SMS kan semua sekali dalam satu SMS (mencukupi) untuk memesan produk.

Langkah 1
  • Bank In @ Deposit jumlah amaun ke akaun bank di bawah;

Nama Akaun: Hamidi Hussin
1100-9608-5743

Langkah 2
  • Simpan slip@bukti pembayaran sehingga ANDA menerima produk yang di pesan.

Setelah membuat pembayaran mengikut harga yang telah ditetapkan, anda perlulah membuat pengesahan pembayaran melalui Whatsapp atau SMS:-
  • Nama penuh
  • Alamat lengkap
  • Nama produk
  • Jumlah produk
  • Jumlah bayaran
  • Nama Bank
  • Hari dan masa pembayaran

Hantar ke: 011 3150 7324

Nota: Jika bayaran dibuat menggunakan internet banking, sila masukkan;
  • Recipient email: sentiasapanas@gmail.com
  • Recipient reference: Nama Anda
  • Other payment details: No.Tel Anda
Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan yang dibuat.

PENGHANTARAN MENGGUNAKAN POSLAJU MALAYSIA
  • 1-3 hari bekerja untuk Semenanjung Malaysia
  • 3-5 hari bekerja untuk Sabah & Sarawak
(Bergantung Kepada Poskod Kawasan & Zon Serahan Pos Malaysia)

Bungkusan-adalah-rahsia.jpg

Bungkusan pesanan adalah RAHSIA & SULIT. Tiada sebarang label produk. Privasi ANDA keutamaan kami.

LIHAT SEMUA SENARAI PRODUK KESIHATAN SEKSUAL ANDA di Produk Dewasa Suami Isteri

-SENTIASAPANAS.COM

1 comments so far

produk terbaik.. jom beli!

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon