Friday, October 12, 2012

Tips Puaskan Suami Diranjang


Jika anda merasakan bahawa anda masih belum mampu 'memuaskan' suami sepenuhnya, tips yang dipaparkan ini mungkin mampu membantu anda, bagaimana sebenarnya untuk memuaskan keinginan suami di kamar tidur.

Tips Puaskan Suami Diranjang
Gambar hiasan

Kepuasan seks bagi lelaki bukanlah sekadar terpancut air mani, tapi sebenarnya bermula dengan perasaan kasih sayang terhadap pasangan.

Jadi, berikut adalah perkara asas bagi isteri untuk merangsang seterusnya memuaskan suami sepenuhnya diranjang.

Wangian harum

Bau-bauan yang harum mampu merangsang nafsu suami dengan serta-merta! Percayalah dengan tambahan sedikit saja jelingan dan senyuman menggoda, suami anda akan menerkam seperti sang harimau!

Memakai seluar pendek

Pakai la ketika hendak baring dikatil. Suami anda akan terangsang serta-merta! Dia tidak akan menjeling anda dua kali! Nafsunya akan naik membuak-buak seperti ombak.

Bersifat aktif

Apabila suami ingin melakukan cumbuan, balas dengan segera! Kalau tak 'nak', katakan tak nak! Tapi kalau 'nak' berikan respon! Isteri yang tiada respon sama la seperti patung yang tidak guna kepada lelaki!

Tidak mengungkit kelemahannya

Dalam alam rumahtangga jangan sesekali mengungkit kelemahan suami, misalnya mengungkit tentang ukuran penisnya yang agak kecil atau pendek.

Ungkitan seperti ini boleh menurunkan ghairah suami. Isteri juga kena ingat, selepas melahirkan anak nanti, 'sempit' lagi ke?

Penuhi kehendaknya

Apabila isteri menolak untuk melayani 'permintaan' suami. Ini akan menimbulakan rasa jengkel dan marah si suami. Dan inilah sebenarnya punca kepada keretakan hubungan rumahtangga.

Sebenarnya tiada alasan mengapa isteri perlu menolak keinginan suami, kecuali dia ingin anda melakukan diluar tabii.

Apabila apa yang diinginkan suami itu dipenuhi isteri, maka suami akan berasa gembira dan puas. Dan perasaan sayang akan semakin kuat.

Tunjukkan anda sedang 'kesakitan'

Ketika anda 'bersama' suami, 'menjerit' manja setiap kali suami mendayung. Tapi jangan la menjerit macam orang kena dera pula. Itu la sebenarnya yang paling disukai suami!

Beri pujian

Setelah 'selesai', jangan lupa untuk memuji bahawa dia sangat 'hebat' sebentar tadi! Walaupun sebenarnya tak hebat pun. Suami akan berasa sangat bangga.

Tapi, jangan mengeluh kalau dia 'nak' lagi.

BACA INI JUGA:

-Sentiasapanas.com

Add Comments

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon