Saturday, February 16, 2019

3 Cara Yang Betul Untuk Puaskan Isteri Di Kamar


Pertama, anda perlu faham bahawa perempuan adalah berbeza dari lelaki. Wanita adalah insan yang penuh dengan emosi dan mereka tidak akan cepat terangsang apabila hanya melihat lelaki bogel di hadapan mereka.

Puaskan Isteri Di Kamar
Gambar hiasan.

Jadi, untuk merangsang isteri sehingga klimaks, anda perlu rangsang dia secara emosi, kemudian fizikal dan terakhir masukkan dia ke dalam mood untuk bersetubuh.

Berikut adalah tiga langkah untuk merangsang isteri anda dengan pantas.

1. Rangsang perasaan isteri

Bermain cinta dengan isteri anda seperti anda dukung dia ke tempat tidur atau anda beri dia hadiah atau anda bermain sms lucah sepanjang hari atau sentiasa bersikap romantis dengan isteri anda.

Apabila isteri anda terbit perasaan sayang atau rasa cinta yang meluap-luap pada anda, dia pasti tidak sabar untuk adakan hubungan seks dengan anda.

2. Cumbuan (foreplay)

Tidak perlu tergesa-gesa, sebaliknya ambil masa untuk mencium isteri anda dengan manja dan penuh kasih sayang.

Gunakan tangan untuk meraba-raba seluruh badan isteri anda.

Bermain tarik tali dengan isteri anda seperti mencium dan dalam masa yang sama rangsang dengan kata-kata lucah.

Perhatikan reaksi isteri anda dan jika dia sudah bernafas laju dan seperti sudah terangsang, anda teruskan pada langkah ketiga.

3. Bermain di klitoris

Apabila pasangan anda seperti sudah terangsang dan vagina dia mulai basah, anda rangsang klitoris pasangan anda.

Gunakan lidah untuk merangsang kerana permukaan lidah adalah lembut dan ia pasti akan memberi sensasi yang bagus pada pasangan anda.

Percayalah, selepas beberapa minit isteri anda pasti akan klimaks untuk kali pertama dan anda boleh teruskan hubungan dengan bersetubuh pula.

Satu kelebihan apabila isteri anda datang klimaks sebelum anda menyetubuhinya adalah dia akan cepat terangsang untuk klimaks seterusnya kerana mood dia sangat inginkan seks.

Anda juga akan puas apabila zakar anda di rangsang hebat oleh vagina isteri anda yang sedang tenggelam dalam lautan nafsu.

Semoga memberi manfaat.

BACA INI JUGA:

sumber: lelakisihat

Add Comments

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon