Sunday, July 05, 2020

Rahsia Cara Terbaik Buat Duit Secara Online Dari Rumah!


Ada orang yang dilahirkan miskin dan ada pula yang dilahirkan dalam keluarga yang kaya. Benarkah bahawa seseorang yang kaya itu disebabkan tuah dan orang miskin disebabkan takdir? Benarkah bahawa untuk menjadi kaya kita perlu belajar daripada mereka yang kaya?

Bisnes online

Kaya atau miskinnya seseorang itu, telah ditentukan Allah, namun tidak salah untuk kita melihat, belajar dengan mencontohi kejayaan mereka yang kaya agar nasib diri kita berubah kepada yang lebih baik.

Kali ini kami ingin kongsikan kepada para pembaca sekalian, beberapa cara paling mudah dan terbukti mendapat permintaan dan sambutan yang sangat menggalakkan dari pengguna.

PANDUAN PERTAMA INI ADALAH UNTUK ANDA YANG SANGAT BERMINAT MENJUAL BARANGAN SECARA ONLINE HANYA DARI RUMAH

1. BUAT DUIT DENGAN BISNES TUDUNG TANPA PREMIS

Bisnes tudung


Nak mula buat bisnes tudung ni, tidaklah susah sangat! Kita boleh mula dengan modal beberapa ratus ringgit sahaja! Pulangannya juga cepat. Duit modal akan dapat dipusingkan dengan cepat! Lubuk jualan juga senang dijumpai.

Bila kita buat bisnes tudung ni. Banyak sangat kos yang dapat kita potong dan jimatkan! Sebabnya, bisnes tudung ini kita boleh buat dan mula dari rumah sahaja!

Penghantaran pun tak perlu pergi ke pejabat pos! Tetapi abang posmen yang datang sendiri ke rumah ambil barang! Dah jimat kos minyak dan masa disitu!

Dalam menjalankan bisnes tudung ni juga, kita tidak perlu menggunakan model dan photoshot dalam studio yang memerlukan kos beratus, bahkan beribu ringgit untuk mengambil gambar setiap jenis tudung.

2. BORONG BARANGAN MURAH DI 1688.COM DAN TAOBAO CARA MUDAH & SELAMAT

Rahsia 1688


Kali ini kami akan bocorkan rahsia bagaimana peniaga online untung berlipat ganda dengan shopping harga borong dari China di 1688.com dan TaoBao.

Dalam ebook Panduan 1688 ini, anda akan diajar langkah demi langkah, dari mula daftar, cari barang, deal dengan penjual, beli menerusi agen hinggalah barang nak beli tu sampai ke depan pintu rumah. Memang complete semuanya.

Jadi, bagi anda yang nak borong barang dari china di website 1688 dan TaoBao, saya sangat galakkan anda baca dulu berkenaan panduan ini.

3. RAHSIA JANA 4 ANGKA BERNIAGA DI SHOPEE

Bisnes Shopee


Mungkin anda juga pernah beli barang di Shopee tu! Tapi, rugilah kalau asyik keluar duit sahaja bila masuk dan guna apps Shopee tu! Apa kata kita tukar dan buat duit pula dengan apps Shopee tu? Caranya, Dengan kita jual barang dan jadi peniaga pula disitu!

Apa yang paling menarik, di Shopee, pelawatnya ramai! Ramai giler! Secara kasar, bilangan pelawatnya dianggarkan seramai 21 juta orang sebulan! Kira-kira 700,000 orang sehari! Bayangkan potensi pendapatan anda dengan menjadi penjual di Shopee.

4. BELI GAJET MURAH, UNTUNG BERKALI GANDA

Gajet murah


Perniagaan barangan gajet dan aksesori sememangnya mempunyai permintaan yang tinggi! Maklumlah, hari ini boleh dikatakan setiap orang mempunyai sebuah handphone masing-masing. Budak-budak kecik pun dah ada handphone sendiri.

Malah, ada juga individu yang punya hingga 2-3 handphone serentak. Satu guna untuk hal peribadi, satu guna untuk hal kerja atau bisnes, dan satu lagi guna untuk main game sahaja!

Dari situ sahaja kita boleh lihat, permintaan terhadap gajet dan aksesori ini memang tersangat-sangatlah tinggi!

Tapi malang sekali, tidak ramai yang tahu di mana nak dapatkan stok dan supply barangan-barangan gajet dan aksesori ni.

Kalau yang sudah tahu tu pula, jangan haraplah mereka nak buka mulut dan bagitahu anda lubuk suplier mereka!

5. PANDUAN MENJUAL BARANG DI LAZADA

MENJUAL BARANG DI LAZADA


Lazada telah wujud sejak tahun 2012 dan kini merupakan sebuah platform marketplace terbesar di Asia! Ditambah dengan promosi-promosi yang sering dilakukan di televisyen, suratkhabar serta di media-media massa yang lain!

Lazada kini menjadi sebuah laman web yang paling dipercayai oleh orang ramai untuk membeli-belah secara online!

Sebagai pemilik atau penjual produk pula! Lazada adalah merupakan sebuah lagi "lubuk emas" kepada peniaga-peniaga online!

Panduan ini dihasilkan untuk membantu anda yang mahu menjual di Lazada supaya tidak menanggung rugi kerana tidak memiliki sebarang ilmu.

TINGKATKAN JUALAN DENGAN PENGIKLANAN!

Keuntungan menjual secara barangan secara online boleh dilonjakkan dengan teknik pemasaran yang betul. Berikut kami kongsikannya.

1. LETUPKAN JUALAN DI INSTAGRAM

Buat duit dengan Instagram


Dalam ebook ini, akan diceritakan tentang formula asas cara memasarkan produk di Instagram. Apa step-by-step yang anda kena ikut secara ringkas. Sebelum pergi advance, anda kena tahu ilmu asas ini.

Ia umpama gambaran umum, supaya anda nampak dengan jelas, "Oh, ini yang aku kena buat dulu". Ia penting agar anda tidak tersipu-sipu selepas baca ebook ini.

Jangan terkejut! Walaupun anda sudah guna Instagram selama ini, namun masih ada fungsi anda tak tahu. Tunggu dan baca ye.

2. TEKNIK BUAT DUIT DI WECHAT

Buat duit dengan WECHAT


Semestinya akan ada banyak pertanyaan dan persoalan yang akan bermain di fikiran anda tentang cara bagaimana mahu membuat duit di WeChat! Termasuklah juga bagi orang yang sudah lama guna WeChat.

Ebook ini adalah hasil daripada pengalaman selama 3 tahun lebih menggunakan WeChat.

Semua teknik yang ditunjukkan dalam ebook ini meliputi teknik pilih idea, teknik membuka akaun WeChat yang boleh buat duit, teknik pemasaran zero kos, teknik closed prospek di WeChat dan bermacam-macam teknik WeChat untuk anda yang mahu buat duit tambahan secara sambilan

Ebook ini setebal 127 muka surat, disusun mengikut tertib. Senang dibaca & mudah faham. Saiz huruf tidak menyakitkan mata. Ada gambar dan lengkap dengan gambar rajah berwarna untuk memudahkan pemahaman anda.

3. LONJAKKAN JUALAN MENGGUNAKAN FACEBOOK FANPAGE!

Facebook Ads


Pada tahun 2017, sudah terdapat hampir 2 bilion manusia di seluruh dunia yang menggunakan facebook! Manakala pengguna facebook di Malaysia pula, ianya kini sudah mencecah lebih dari 20 juta pengguna! Dimana, sebilangan besar penggunanya ialah mereka yang berumur 25 hingga 34 tahun.

Golongan ini adalah merupakan golongan yang mempunyai kuasa membeli yang sangat kuat! Mereka kebanyakkan sudah bekerja dan sudah mempunyai wang & akaun bank sendiri untuk berbelanja.

Jadi, adalah amat rugi jika anda tidak memasarkan produk anda menggunakan facebook!

Walaupun di facebook terdapat pengguna yang sangat besar yang boleh anda sasarkan untuk menjual produk anda. Namun, secara realitinya, ramai yang masih gagal untuk memanfaatkan peluang tersebut. Ramai yang masih terpinga-pinga dan keliru tentang cara menggunakan facebook fanpage dengan berkesan untuk melonjakkan jualan mereka.

Ebook ini ditulis berdasarkan pengalaman dan susunan kandungan dalam bentuk langkah demi langkah. Ianya sangat praktikal dan mudah untuk diikuti.

Apa yang perlu anda lakukan, hanya ikut sahaja setiap langkah yang ditunjukkan!

FAKTOR KEKAYAAN (Kalau anda bukannya datang dari keluarga kaya)

Ada usahawan yang kaya disebabkan keturunan. Lahir-lahir sahaja sudah berada dalam keluarga yang kaya, tentu masa depan pun cerah bukan? Namun tak ramai yang bernasib sebegini baik, hanya segelintir sahaja.

Jadi, anda mahu mencuba untuk menjadi kaya? Ketahui secara ringkas faktor-faktor yang membolehkan anda menjadi seorang yang memiliki wang dan harta yang banyak.

1. Menjadi usahawan atau ahli perniagaan

Forbes Magazine telah menyenaraikan 74% daripada mereka yang berjaya dan kaya adalah mereka yang menjalankan perniagaan.

Sekiranya ingin menceburi dalam bidang perniagaan, maka seseorang itu perlu pantas dalam merebut peluang yang ada. Jangan risau tentang hal orang lain tetapi fokus untuk memperbaiki diri sendiri.

Belajarlah dari mereka yang telah terbukti berjaya dalam perniagaan dan pelajari sistem yang digunakan mereka. Keusahawanan adalah asas yang penting untuk membina kekayaan tetapi anda perlu bersedia untuk menambah ilmu dan kemahiran, kerana ia adalah kunci kejayaan dan kekayaan keusahawanan.

2. Bekerja keras menaiki tangga kerjaya

Tahukah anda 10% daripada orang kaya membina kekayaan mereka melalui kerja keras, berusaha dan menjadi aset kepada syarikat-syarikat tertentu.

Mereka berkhidmat di syarikat-syarikat yang pada asalnya kecil, kemudian selepas beberapa tahun berkembang menjadi syarikat yang besar. Mereka yang telah bekerja keras ini kemudiannya diberikan ganjaran saham apabila syarikat tersebut disenaraikan ke bursa saham.

3. Melibatkan diri dalam bidang jualan

Melibatkan diri dalam bidang jualan adalah antara cara yang mudah dan ramai daripada mereka yang berjaya serta kaya dengan cara ini.

Usahawan yang terlibat dalam bidan jualan mungkin mempunyai kelulusan sederhana tetapi pendapatan mereka mungkin lebih banyak jika dibandingkan dengan pakar yang mengajar tentang teori jualan dan pemasaran tetapi tidak pernah terlibat dalam hal menjual barang.

4. Nasib, bakat atau rezeki yang terpijak

Hanya 1% daripada mereka yang kaya berjaya melalui cara ini. Mereka berjaya membina kekayaan melalui saham, ciptaan terbaru atau terkini, teknologi, industri hiburan, penulisan buku dan lagu, menang loteri atau apa-apa cara yang banyak memerlukan usaha tetapi banyak bergantung kepada bakat atau nasib. Kaedah ini adalah tidak mustahil tetapi agak susah.

Suatu hari nanti, agak-agaknya cara anda yang mana satu?

BACA INI JUGA:

-Sentiasapanas.com

Add Comments

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon