Friday, February 03, 2017

Lagu-Lagu Jiwang Yang Disukai Lelaki Tapi Malu Nak Mengaku!

Loading...

Mungkin lelaki tu nampak macam sado, macho tapi dalam hati ada taman beb! Malu nak mengaku favorite songs diorang Malu sangat nak mengaku sebab takut nampak macam lelaki yang lemah. Hehe..

Kalau korang nak tahu, ini antara lagu-lagu yang tengah trending dan mostly lelaki suka dengar, jiwang habis nih! Patutlah tak nak mengaku..

1. Kurela Dibenci, Aiman Tino

Aiman Tino

Muda lagi tau penyanyi lagu Kurela Dibenci ni, baru berumur 18 tahun. Siapa je tak kenal Aiman Tino ni kan?

Artis baru yang tengah hangat sekarang dengan lagu yang disukai ramai remaja. Pergi mana-mana pun mesti ada je lagu ni dimainkan.

Betul tak? Sedih weh lagu ni. Try la dengar sendiri, sobs..

2. Demi Cinta, Ezad Lazim

Ezad Lazim

Lagu Demi Cinta ini adalah Original Soundtrack untuk drama Umairah di TV3. Lagu ni mengisahkan kisah cinta sepasang pasangan tentang pahit manis bercinta dan juga kesetiaan dalam perhubungan.

Lagu ni juga mendapat sambutan hangat daripada pendengar radio sampai masuk AJL #31 tau!

Bila dengar je lagu ni, mesti rasa macam nak karaoke. Feeling habis!

3. Hancur Aku, Estranged feat. Fazura

Fazura

Salah satu sebab kenapa lagu ni menjadi kesukaan ramai adalah sebab Estranged yang menyanyi lepas tu berduet pulak dengan artis yang sangat gorgeous dan suara pun boleh tahan, Fazura.

Lagu ni memang sesuai kalau korang rindukan boyfriend atau girlfriend korang.

Yang paling best, ada version korea daripada mamat korea sendiri. Powerlah!

4. Sudah Ku Tahu, Projector Band

Projector Band

Walaupun baru setahun berada dalam industri, lagu ni dah top tau! Memang kalau korang suruh mana-mana lelaki nyanyi lagu ni, at least chorus mesti dorang tahu punya.

Lagu ni juga berada dalam carta muzik-muzik dan memenangi tempat ketiga dalam AJL tau.

Ramai lelaki yang suka lagu ni sebab lirik yang sangat relatable dengan situasi mereka. Layan je..

5. Berakhirlah Sudah, Atmosfera

Atmosfera

Lagu ni memang layan gila beb. Kalau korang tak pernah dengar lagi, search dekat YouTube Berakhirlah Sudah dinyanyikan oleh Atmosfera.

Lagu ni juga mendapat sambutan lebih 1 juta dalam YouTube. Memang best sebab tu ramai suka.

6. OST Lara Aishah, Digarhayu, Dato’ Siti Nurhaliza dan Faizal Tahir

Digarhayu

Lagu ni sangat layan sebab penyanyi pun Faizal Tahir dan juga Dato’ Siti Nurhaliza, penyanyi nombor satu negara.

Lagu ini juga menjadi Original Soundtrack untuk drama Lara Aishah. Emo je bila dengar, huhu..

Betul ke?

BACA INI JUGA:

Sumber: 8share

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon