Monday, April 25, 2016

‘Saya Tidak Mempunyai Duit Untuk Membeli AC Milan’

Sebelum ini, terdapat desas-desus yang menyatakan bahawa Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim (TMJ) akan membeli pasukan bola sepak Itali kegemarannya, AC Milan.

TMJ+AC+MILAN

Walau bagaimanapun, TMJ telah menafikan laporan yang mendakwa beliau berniat untuk membeli pasukan Itali, AC Milan semalam.

Menerusi satu post di Facebook Johor Southern Tigers, TMJ membuat penafian tersebut dengan tajuk ‘Saya Tidak Mempunyai Duit Untuk Membeli AC Milan’.

TMJ berkata jika beliau perlu memilih sebuah kelab bola sepak untuk dimiliki, beliau akan memilih pasukan AC Milan, tetapi bukan bermakna beliau akan membeli pasukan tersebut.

“Sememangnya saya memang ada keinginan tersebut. Jika saya perlu memilih sebuah kelab, ianya adalah AC Milan. Itulah salah satu impian saya. Tetapi itu tidak bermakna saya akan membelinya”

TMJ menegaskan dia tidak akan membeli AC Milan kerana beliau tidak kaya seperti ahli perniagaan Malaysia yang lain.

“Saya tidak akan membeli AC Milan. Saya tidak mempunyai duit untuk membeli AC Milan. Saya tidak kaya seperti ahli perniagaan Malaysia yang lain.

BACA INI JUGA: Eusebio, Lagenda Termahsyur Bola Sepak Portugal

TMJ+AC+MILAN [2]

Sumber: Mynewshub.cc

Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.

#senarai bloglist hilang secara misteri. rakan blogger yang ada memasukkan blog ini dalam senarai bloglist, sila 'remove' blog ni ye. maaf diatas segala kesulitan.
EmoticonEmoticon