Isnin, Disember 03, 2012

Fakta! Holocaust Adalah Ciptaan Dongeng Yahudi


Loading...

Seramai 150 000 orang Yahudi berkhidmat dalam Tentera Hitler Nazi. Ini bukan jumlah yang sedikit. Ini adalah fakta sejarah yang telah disembunyikan sehinggalah didedahkan penyelidik Bryan Mark Rigg seorang Yahudi baru-baru ini.

Fakta mengenai Tentera Yahudi Hitler

1. “Bukan setiap mangsa adalah seorang Yahudi tetapi Yahudi setiap mangsa.” Elie Wiesel pengucapan Perang Dunia II.

2. “Jika ada orang Yahudi di (Hitler) angkatan tentera yang berkhidmat mengetahui apa yang berlaku dan tidak membuat sebarang cubaan untuk menyelamatkannya (kehidupan), maka itu tidak boleh diterima dan hina.” Rabbi Marvin Hier, pengarah Institut Simon Wiesenthal.

3. Beribu-ribu lelaki berketurunan Yahudi dan apa yang digelar oleh Nazi iaitu ‘Yahudi penuh’ (full jews) berkhidmat dalam tentera Jerman dengan pengetahuan dan kelulusan Adolf Hitler.

4. Seorang penyelidik Bryan Rigg dari Cambridge University telah mengesan keturunan Yahudi lebih daripada 1200 askar Hitler, termasuk lah dua marshal, Lima belas jeneral, dua jeneral penuh, lapan leftenan jeneral, Lima jeneral utama, “menguasai sehingga 100,000 tentera.

Komander Paul Ascher seorang Yahudi menerima anugerah 
dari Deutschblütigkeitserklärung dari Hitler

5. Dalam kira-kira 20 kes, askar Yahudi dalam tentera Nazi telah dianugerahkan penghormatan tertinggi tentera Jerman, Palang Knight (Knight’s Cross).

6. Vateran Yahudi hari ini seorang penduduk berusia 82 tahun berada di utara Jerman, Yahudi ini yang berkhidmat sebagai kapten dan mengamalkan agamanya dalam Wehrmacht sepanjang perang.

7. Salah seorang marshal Yahudi adalah Erhard, timbalan Luftwaffe Ketua Hermann Goering. Khabar angin identiti Yahudi diedarkan secara meluas di Jerman pada tahun 1930-an.

8. Yahudi juga pernah berkhidmat dalam pasukan polis dan keselamatan Nazi sebagai polis ghetto (Ordnungdienst) dan pengawal kem tahanan.

9. Semasa Perang Dunia II beribu-ribu orang Yahudi berkhidmat dalam Pasukan Wehrmacht. Ramai yahudi dianugerahkan Cross untuk keberanian. Ada juga Yahudi berkhidmat dalam SS.

Jeneral Helmut Welberg seorang Yahudi, Hitler isytihar 
Yahudi ini sebagai bangsa Aryan pada 1935

10. Adakah Yahudi ini ada dalam pasukana Gestapo? Ya ada. Apa itu Gestapo? Gestapo adalah singkatan “Geheime Stadt Polizei”, bermakna Polis Rahsia Negara

-Detikislam.blogspot.com

Seorang blogger yang suka berkongsi ilmu untuk individu yang suka membaca.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon