Friday, September 28, 2012

Lelaki Di Perkosa Wanita Untuk Sperma


Berita mengenai kumpulan wanita merogol lelaki di Zimbabwe menarik perhatian banyak pihak. Mengapa wanita di negara berkenaan bertindak merogol lelaki tidak dapat dipastikan secara tepat, namun ada yang mengatakan ia ada kaitan dengan amalan ilmu tertentu.

Lelaki Di Perkosa Wanita Untuk Sperma

Yang pasti, mereka merogol untuk mengumpul air mani para mangsa dan walaupun jauh di Afrika, ia tetap menjadi perhatian dan bahan jenaka sampai ke negara ini.

Namun di Zimbabwe lain ceritanya, lelaki di sana sampai takut hendak menumpang kereta dengan perempuan.

Puluhan kes dilaporkan berlaku sejak berita tentang kumpulan perogol itu yang digelar ‘pemburu sperma’, pertama kali disiarkan di dada akhbar tempatan pada tahun 2009.

Media Zimbabwe sebelum ini melaporkan beberapa lelaki yang ditemui di lebuh raya telah diberi ubat tidur, diugut dengan menggunakan pistol atau pisau dan diberikan ubat perangsang seks sebelum mereka dirogol berulang kali dan ditinggalkan di tepi jalan.

Setakat ini, polis negara berkenaan telah menahan tiga wanita (termasuk dua adik-beradik) berhubung kejadian itu.

Mereka ditahan bersama satu beg plastik berisi 31 kondom terpakai dan didakwa memperkosa 17 lelaki. Mereka dikenali Sophie Nhokwara, 26 dan adiknya, Netsai, 24, serta Rosemary Chakwizira, 28.

Kesemua mereka telah dibebaskan atas jaminan pada Oktober tahun lalu namun pendakwaan masih diteruskan. Antara mangsa wanita-wanita berkenaan adalah remaja, anggota tentera dan polis.

Dalam setiap kejadian rogol, adakalanya mereka menggunakan kondom ke atas lelaki yang dirogol, manakala pada waktu lain memaksa mereka (dengan menghalakan muncung pistol ke arah mangsa) untuk melakukan hubungan seks tanpa sebarang bentuk perlidungan.

Mereka turut dibantu seorang rakan lelaki dikenali sebagai Thulani Ngwenya.

Rasanya ada lelaki yang rela dirogol kot?

BACA INI JUGA:

-Sentiasapanas.com

Add Comments

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon