Wednesday, October 30, 2019

7 Idea Hadiah Paling Sesuai Untuk Lelaki


Bukan lelaki sahaja yang pening kepala memikirkan apa yang sesuai untuk menggembirakan teman istimewa masing-masing namun, gadis juga sering buntu untuk mencari hadiah ulang tahun kelahiran buat si pujaan hati.

Idea Hadiah Untuk Lelaki

Bukannya apa, lelaki memang jarang menghebahkan tentang barangan yang digemarinya, tetapi lebih suka untuk mendapatkannya sendiri!

Jangan risau, berikut adalah hadiah yang boleh dijadikan idea untuk diberikan sebagai kejutan kepada lelaki.

1. Topi

Topi merupakan salah satu aksesori yang paling berguna untuk si jejaka kerana bukan sahaja ia boleh dipakai ke acara-acara kasual, malahan ia menjadi pelengkap gaya ranggi teman lelaki anda!

Tidak perlu yang berjenama atau bercorak meriah, beli sahaja topi berwarna kosong buat kekasih hati yang gemar berpenampilan ringkas.

2. Sneakers

Jika ada duit lebih, apa salahnya jika belikan kasut sukan yang trendy untuk dihadiahkan sempena hari jadi teman lelaki anda.

Pasti senyuman si dia lebar berhari-hari jika dapat kasut idaman daripada kekasih hati.

3. Fon telinga

Hadiah yang ini pasti semua lelaki suka! Lebih-lebih lagi kalau dapat fon telinga tanpa wayar sebagai hadiah.

Barulah bergaya kalau dipakai ketika bersenam, berjoging atau ulang-alik ke menaiki pengangkutan awam untuk ke tempat kerja.

4. Kemeja kasual atau hoodie

Hadiah yang paling selamat sudah tentunya kemeja kasual atau hoodie kerana boleh dipakai berulang kali dan membuatkan si dia sentiasa terkenang kepada si pemberi.

Tidak perlu yang mahal, tapi yang penting anda belikan baju warna kegemarannya.

5. Permainan video

Jika teman lelaki anda seorang peminat tegar permainan video, anda tidak perlu pening-pening fikir hadiah apa yang perlu diberikan kepadanya.

Cari sahaja alat permainan video atau cakera padat permainan terbaharu untuk ditambah kepada koleksinya.

6. Beg galas

Beg galas merupakan salah satu perkakasan pelbagai guna yang sudah pastinya membuatkan teman lelaki anda berterima kasih dengan pemberian ini.

Selain boleh dibawa ke tempat kerja setiap hari, anda seolah-olah tidak akan berjauhan lagi dengan kekasih hati kerana beg galas boleh menjadi penemannya sepanjang bercuti ke pelbagai destinasi di serata dunia.

7. Minyak wangi

Haruman yang mempunyai identiti sendiri amat sesuai diberikan sebagai hadiah hari jadi kepada teman lelaki anda.

Ini kerana, minyak wangi bukan sahaja membuatkan seseorang berbau harum tetapi menyerlahkan lagi penampilan dan keyakinan si jejaka.

Semoga memberi manfaat.

BACA INI JUGA:

sumber: mstar

Add Comments

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon