Saturday, September 24, 2016

Panduan Semakan Online Nama Penerima Percuma Dekoder MYTV 2017

Jika anda ingin tahu sama ada anda adalah salah seorang penerima Dekoder MYTV PERCUMA, anda boleh membuat semakan secara online dan caranya juga cukup mudah.

MYTV

Sila klik link dibawah dan masukkan No. Kad Pengenalan untuk semak kelayakan Penerimaan Dekoder MYTV secara Percuma.


MYTV

Jika anda dalam senarai penerima yang berjaya menerima Dekoder MYTV secara percuma, imej seperti di bawah ini akan dipaparkan.

MYTV

Anda akan dihubungi oleh pihak MYTV Broadcasting untuk tujuan penghantaran dekoder percuma tersebut.

Dan jika anda tidak layak menerima dekoder percuma MYTV, paparan seperti berikut akan terpapar.

MYTV+Percuma

Sebarang maklumat lanjut anda boleh terus ke laman web ini,http://mytvbroadcasting.my/FAQ.html

Nombor telefon: 1 300 80 6988

Sebanyak 2 juta Unit Dekoder Percuma (MYTV Basic) akan diberikan kepada isi rumah terpilih di seluruh negara, namun ada sumber mengatakan bahawa semua penerima BR1M layak menerima dekoder percuma MYTV ini.

Semoga memberi manfaat.

nota editor: tidak semua penerima BR1M layak menerima Dekoder MYTV percuma. harap maklum.

BACA INI JUGA: Perbezaan Siaran Percuma MYTV Dengan ASTRO

sumber: phat

Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.

13 comments

wah.. best gak kalau mak ayah sy yg dapat.. sbb sy mmg tak layak nk mohon brim... huhu..

Wah hebatnya ..percuma..ada ipar saya dapat ucapan tahniah

Link sudah dikemaskini. Harap maaf diatas kesulitan :(

sepatutnya pendapatan isi rumah 10k keatas baru x dapat,10k kebawah mcm lah bnyk sangat...jibby2

Sepatutnya semua layak sebab peruntukan dekoder untuk semua penerima BR1M, 4 juta. songlap kot.

Sy dah bli tv raya baru dpt player dia.. perhhh sgt2 terang.. terang dia tu lg jelas kalau nk d bandingkan dgn Astro.. syabas MyTv... tp xtau mcm mana nk hilangkan tulisan "Siaran Digital my FreeView kat skrin tv tu

Rasanya memang tak boleh nak dihilangkan :(

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.

#senarai bloglist hilang secara misteri. rakan blogger yang ada memasukkan blog ini dalam senarai bloglist, sila 'remove' blog ni ye. maaf diatas segala kesulitan.
EmoticonEmoticon