Jan 18, 2016

10 Telefon Pintar Paling 'Berkuasa' Sepanjang 2015

Antutu, perisian yang digunakan untuk menanda aras telefon, telah mengeluarkan carta untuk telefon paling berkuasa sepanjang 2015.

Best+Smartphone

Perisian versi 6 itu telah menyenaraikan sekali iPhone 6s/6s Plus antara peranti yang diuji dan peranti iPhone 6s Plus dilihat mengungguli senarai yang dikeluarkan oleh Antutu.

Antutu

Apa yang menarik, skor yang diperoleh oleh iPhone 6s Plus meninggalkan pesaing-pesaing lain jauh nun dibelakang termasuklah peranti Samsung.

Nexus 6p
Skor: 78,381

Nexus 6p

Xiaomi Note Pro
Skor: 78,903

Xiaomi Note Pro

LeTV 1 Pro
Skor: 79,624

LeTV 1 Pro

One Plus 2
Skor: 79,747

One Plus 2

iPhone 6 Plus
Skor: 80,554

iPhone 6 Plus

Samsung Galaxy S6 Edge+
Skor: 82,087

Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy Note 5
Skor: 83,364

Samsung Galaxy Note 5

Meizu Pro 5
Skor: 86,214

Meizu Pro 5

Huawei Mate 8
Skor: 92,764

Huawei Mate 8

iPhone 6s Plus
Skor: 132,620

iPhone 6s Plus

BACA INI JUGA: Cara Meletakkan Kata Laluan Pada Aplikasi WhatsApp

Sumber: Siakapkeli.my

Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.

7 comments

Canggih2... pasti semakin canggih utk tahun 2016 ni

walaupun kekadang rasa macam nak tukar phone baru tapi bila tengok harga, boleh hilang selera makan..dah laa lepas beli harga dia jauh banyak boleh tahan...kecuali iphone laa...hehehe

Regards,
-Strider-

Terpaksa fikir 1 juta kali nak beli phone baru..:(

Generasi Steve Job juga yang kuasai.

tak sanggup nak mengejar teknologi....

pakaijenama china ja,xiaomi,aku pakai setahun lebih dah,still power

pakaijenama china ja,xiaomi,aku pakai setahun lebih dah,still power

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon