12/02/2015

10 Tabiat Vapers Paling Orang Menyampah!

Agak menarik untuk dikongsikan komen-komen pembaca Facebook mengenai tabiat pengguna vape, yang baginya agak memalukan terutamanya bagi golongan wanita..

Vapers-girl

"Maaf bg vaperians ye. Personal opinion je. Kalo boy sy xheran n kesah pn tp girls tu yg sy xsuke sgt2.. Dh la bertudung isap vape lg.. Masha allah. Malunye.. Dh ilang ke kemaluan anda sbg seorg muslimah. Kalo dh gian sgt xpyhla post pic2 mcm tu isap sndiri sudah."

Dibawah ini merupakan 10 tabiat vapers yang paling 'Annoying' yang boleh buat orang menyampah..

1. Sembur secara "berjemaah" untuk bagi lebih banyak asap. Lagi tebal lagi best!

Annoying Vapers

2. Asyik post pasal vape je. Tak kiralah kat insta, kat fb, kat twitter, dan yang terbaru kat Snapchat.

Annoying Vapers [2]

3. #vapeon #vapeporn #vapemalaysia #vapersmalaysia #malaysianvapers #vapesociety #vapelikeaboss #vapehard #vapestagram #kakivape #vapelife #vapeaholic

Annoying Vapers [3]

4. Suka bagi alasan cliche seperti, "Alaa ini wap je bukannya asap pun. Rilek laa."

Annoying Vapers [4]

5. Gambar #OOTD sesetengah awek kini sudah bertukar kepada gambar berasap. Yang sedihnya ada yang sampai melampau.

Annoying Vapers [5]

6. Para hijabista turut tidak melepaskan peluang untuk blow off some steam

Annoying Vapers [6]

7. Smoke tricks, daripada rings, double rings, bridge, double bridge, tornado, sehinggalah ke the dragon dan macam-macam lagi

Annoying Vapers [7]

8. Caption seperti ini:

Annoying Vapers [8]

9. Dalam kolam hisap vape, dalam lif hisap vape, dalam kereta hisap vape, kat karaoke hisap vape. Bak kata pepatah, 'anywhere also can'.

Annoying Vapers [9]

10. Gambar makanan, gambar kereta, dan gambar travel pun dah ada sedikit penambahan elemen vape

Annoying Vapers [10]

BACA INI JUGA: Gambar Selfie Rakam Imej Hantu!

Sumber: Says

Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.

7 comments

Kebodohan yang melampau..
Sengaja memalukan diri sendiri...

Masuk asap keluar asap... Tapi respek kat sultan Johor yg tegas dgn pendiriannya

alamak perempuan pula ramai ni...diorang suka lah tu

Mintak maaf cakap ..kalau pompuan yang buat macam tu, memang hodoh sangat2 lah..

perempuan ramai ya, memang tak sukalah tengok

Adoi!! buruknya pompuan hisap vape.
So far Mrs. A belum terjumpa lagi.
Vapers memang annoying terutama yang suka tayang depa punya koleksi vape tu.

Vape, di mana-mana pun ada asap..

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon