Dec 2, 2015

10 Tabiat Vapers Paling Orang Menyampah!

Agak menarik untuk dikongsikan komen-komen pembaca Facebook mengenai tabiat pengguna vape, yang baginya agak memalukan terutamanya bagi golongan wanita..

Vapers-girl

"Maaf bg vaperians ye. Personal opinion je. Kalo boy sy xheran n kesah pn tp girls tu yg sy xsuke sgt2.. Dh la bertudung isap vape lg.. Masha allah. Malunye.. Dh ilang ke kemaluan anda sbg seorg muslimah. Kalo dh gian sgt xpyhla post pic2 mcm tu isap sndiri sudah."

Dibawah ini merupakan 10 tabiat vapers yang paling 'Annoying' yang boleh buat orang menyampah..

1. Sembur secara "berjemaah" untuk bagi lebih banyak asap. Lagi tebal lagi best!

Annoying Vapers

2. Asyik post pasal vape je. Tak kiralah kat insta, kat fb, kat twitter, dan yang terbaru kat Snapchat.

Annoying Vapers [2]

3. #vapeon #vapeporn #vapemalaysia #vapersmalaysia #malaysianvapers #vapesociety #vapelikeaboss #vapehard #vapestagram #kakivape #vapelife #vapeaholic

Annoying Vapers [3]

4. Suka bagi alasan cliche seperti, "Alaa ini wap je bukannya asap pun. Rilek laa."

Annoying Vapers [4]

5. Gambar #OOTD sesetengah awek kini sudah bertukar kepada gambar berasap. Yang sedihnya ada yang sampai melampau.

Annoying Vapers [5]

6. Para hijabista turut tidak melepaskan peluang untuk blow off some steam

Annoying Vapers [6]

7. Smoke tricks, daripada rings, double rings, bridge, double bridge, tornado, sehinggalah ke the dragon dan macam-macam lagi

Annoying Vapers [7]

8. Caption seperti ini:

Annoying Vapers [8]

9. Dalam kolam hisap vape, dalam lif hisap vape, dalam kereta hisap vape, kat karaoke hisap vape. Bak kata pepatah, 'anywhere also can'.

Annoying Vapers [9]

10. Gambar makanan, gambar kereta, dan gambar travel pun dah ada sedikit penambahan elemen vape

Annoying Vapers [10]

BACA INI JUGA: Gambar Selfie Rakam Imej Hantu!

Sumber: Says

Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.

8 comments

Kebodohan yang melampau..
Sengaja memalukan diri sendiri...

Masuk asap keluar asap... Tapi respek kat sultan Johor yg tegas dgn pendiriannya

Sy suka statement pelakon lama mustapha kamal bru bru ini yg berbunyi mengharamkan vape tapi meluluskan rokok tembakau ibarat mengharamkan maksiat tetapi meluluskan tempat pelacuran..

Klu tkde vape sekalipun, rokok tembakau pun wanita hisap..tk kira mrk bekerja,budak universiti,budak sekolah ..
Apatah lagi vape ini yg mnjd kegilaan bkn shj lelaki.malah wanita kerana asap vape tdk busuk,tdk berbau dijari..malahan bnyak perisa dn wangian sbb itu wanita nk cuba jgk...
Sehingga tahap melampau sgt dgn mempelbagaikan aksesori hingga ke tahap aksesori lucah dn ini semuanya gejala rosak akhlak utk budak budak....sama seperti rokok tembakau.
Senang ceritanya, haramkan semua rokok tembakau dn vape serentak.. Tp smua org pn tahu yg hasil cukai rokok tembakau sgt sgt tinggi kpd kerajaan..jadinya semua keputusan brgntung pd sesebuah kerajaan negara tersebut samaada nak.membentuk satu tabiat disiplin dikalangan rakyatnya atau tidak? yg si perokok harus ada inidiatif berhenti merokok dgn pergi ke hospital atau klinik utk berusaha berhenti daripada merokok..

Sbg pengalaman bersama, rokok ini seperti dadah...cuma bkn dadah yg org suntik atau isap terlebih dos seperti penagih bwh jambatan...rokok tembakau mmg ada nikotin dan dadah supaya perokok ketagih merokok......
Waktu bersantai ,wktu lepas makan, lepak dgn kawan,bercerita mesti merokok krn wktu itulah sedapnya dan nikmat rokok itu mrk dapat.....perokok tegar jga dikala tension atau memikir jalan utk sesuatu hal pasti sambil merokok ibarat ada rokok , otak lancar dan brfikir...
Waktu lepas makan selepas kenyang dan berehat slps mkan adalah wktu paling digemari kaki perokok tegar...tak percaya tanya si perokok....sebab selepas kenyang makan dn duduk sementara nasi tgh hadam kt perut itulah wktu sedapnya merokok.....

Merokok wktu minum minuman bergas seperti coke dn sbgnya sgt sgt dinikmati perokok.begitu jga org org berusia atau org org tua ...lihat shj kt kg kg, org org tua berkumpul dn bercerita smbil ada hidangan minuman kopi atau teh...psti merangsang minda dn lancar utk membuka topik perbualan.

Istilah rokok gulung tembakau ...yg ini di sebut sbg rokok plg murah,rokok save budget,rokok wktu sengkek ..bkn shj org org tua...bebudak remaja yg duduk sewa satu rumah,atau yg blm berkahwin, dan.wktu tgh bln belum dpt gaji....inilah rokok mereka bantai utk save budget mrk smntara tunggu dpt gaji.....bau asap rokok gulung dr tembakau yg sgt kuat menusuk hidung mengalahkn rokok tembakau dari negara indon iaitu SURYA atau KRETEK. Dan lg rokok gulung tidak ada filter atau penapis kapas,sbb itu ianya kuat bila dihisap krn ia hnya tembakau yg digulung dgn alas seperti daun kering yg dibekalkan sekali jika anda mmbeli di kedai kedai....tuka jaga atau security guard sgt menggemari rokok gulung bgini.....

" JADI NK CERITA APA LAGI..... Pasal rokok rokok ,asap asap ni.dah lama dah sejak berabad abad.....teringat kisah lakonan tan sri p.ramlee,dato aziz satar dan s.samsuddin....ADA MANCIS TAK ADA ROKOK.......

alamak perempuan pula ramai ni...diorang suka lah tu

Mintak maaf cakap ..kalau pompuan yang buat macam tu, memang hodoh sangat2 lah..

perempuan ramai ya, memang tak sukalah tengok

Adoi!! buruknya pompuan hisap vape.
So far Mrs. A belum terjumpa lagi.
Vapers memang annoying terutama yang suka tayang depa punya koleksi vape tu.

Vape, di mana-mana pun ada asap..

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon