Jul 24, 2015

Inilah Punca Sebenar Kenapa Azwan Ali Kerap Cari Pasal

Ini cuma teori Indie. Azwan Ali percaya, jika dia buat pasal, maka akan tampil ramai orang yang melemparkan sumpah seranah terhadap dirinya.

Azwan Ali

Dengan itu dia percaya apabila dirinya disumpah seranah oleh orang ramai, dia akan mendapat pahala.

Yakni, bila dia buat pasal, dia akan dapat 1 dosa. Dalam masa yang sama, beribu-ribu orang maki hamun dia, dosa orang banyak ini akan ditransfer kepada dia secara pukal.

Macam, taipkan Azwan Ali 5, 10 atau 20 dan hantarkan ke nombor 666XXX.

Jadi, dengan beribu-ribu pahala yang dia dapat itu, dia sudah boleh cover 1 dosa yang dia buat mula-mula tadi. Jadi, takde hal kalau 1 dosa kita boleh dapat ribu-ribu pahala daripadanya! Ye ke?

Nampak tak macam mana Skim Cepat Pahala yang dijana oleh Azwan Ali? Dia ni belajar law, bijak mamat ni beb. Hehehe!

Skim ini kita boleh namakan sebagai, Why Walk When You Can Fly! Amacam?

Kalau Azwan Ali dapat tahu teori gua ini, konpom gua kena maki kaw-kaw dengan dia bhai.. Hahaha!

BACA INI JUGA: Semakin Tinggi Tingkat Kesombongan Kita, Semakin Sulit Mengesannya

Sumber: Sinaganaga Lan Benhussain

Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.

2 comments

sengaja bagi dosa kat org tu , bkn perbuatan yg dibenarkan agama ... ermmm

Bernas betul idea dia ni
rasa nak ambik kalkulator...nak tolong kirakan banyak mana pahala yang dia dah kumpul..hihi :)

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon