Tuesday, September 10, 2013

Panas! Suami Dedah Kandungan Perbualan WhatsApp Lucah Adi Putra!

Loading...

Apabila pelakon terkenal yang mempunyai imej bersih, Adi Putra didedahkan mempunyai skandal dengan isteri orang, ramai yang antara percaya dengan tidak.

Skandal Dengan Adi Putra

Pihak suami wanita terbabit menuduh pelakon itu yang memulakan, manakala isteri Adi Putra pula membayangkan sebaliknya.

Suami kepada wanita yang dikaitkan dengan kes curang terbabit, kini melangkah setapak lagi mendedahkan kecurangan yang berlaku antara isterinya dan Adi Putra apabila tampil memberi kenyataan kepada Melodi dengan menyertakan bukti yang didakwanya menunjukkan pelakon terkenal itu yang terlebih dahulu memulakan hubungan terlarang, menghantar gambar lucah dan meminta perkara bukan-bukan daripada isterinya.

Berdasarkan kandungan perbualan Whatsapp yang dicetak, dia mendakwa segalanya bermula apabila isterinya memberi ucapan kepada pelakon terbabit yang pergi mengerjakan umrah.

Adi Putra
Adi Putra
Adi Putra
Adi Putra

Pelakon itu kemudiannya meminta nombor telefon isterinya dan melanjutkan perhubungan lebih daripada artis dengan peminat.

Memandangkan isterinya merupakan peminat setianya, dengan mudah hubungan tidak bertepuk sebelah tangan.

Begitu pun, si suami nyata tidak puas hati kerana sejak awal lagi isterinya sudah memaklumkan kepada Adi Putra bahawa dia sudah berkahwin. Jadi tindakan Adi Putra dianggapnya tidak wajar.

Apatah lagi, Adi turut didakwa mengajak isterinya melakukan perkara tidak senonoh termasuk mahu melakukan s**s dan mengakui suka melakukan s**s luar biasa sedangkan ketika itu dia sedang mengerjakan ibadah umrah.

Salinan perbualan Whatsapp itu juga, memaparkan permintaan pelakon berkenaan untuk melihat punggung isterinya.

Bagaimanapun sama ada benar atau tidak dakwaan ini, sama-samalah kita tunggu penjelasan daripada pelakon berkenaan tidak lama lagi.

BACA INI JUGA: 3 Perkara Isteri Wajib Tahu Untuk Puaskan Suami

Seorang blogger yang suka berkongsi ilmu untuk individu yang suka membaca.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon