Saturday, September 29, 2012

Hi5ap Payudara Isteri Hingga Klimak5


Bagi yang belum cukup umur, tidak digalakkan untuk membaca dan perlu diingatkan, ini bukannya artikel lucah namun sekadar perkongsian ilmu ataupun pendidikan seks untuk manfaat demi kebahagiaan suami isteri.

Monyet menyusu
Gambar hiasan.

Berikut adalah petua menghi5ap payudara isteri sehingga klimaks;

1. Pertamanya, cium bahagian luar payudaranya. Pastikan bibir anda telah lembap waktu melakukannya.

2. Cium payudaranya sambil perlahan mengarahkan bibir sehampir mungkin ke putin8. Hembuskan nafas anda tepat di atas puting, agar dia dapat merasakan kehangatan nafas anda.

3. Gunakan hujung lidah untuk mengusap sekeliling areolanya. Berikan perhatian yang sama antara payudara kanan dan kiri.

4. Geletik putin8nya menggunakan hujung lidah anda. Pastikan dia menikmati permainan lidah anda. Jika dia berbunyi atau klimak5 tiba-tiba, ini bermaksud dia menyukai ciuman anda.

5. Ketika anda merasakan putin8nya semakin tegang, arahkan dan tusukkan hujung lidah anda ke putin8nya, sambil menggerakkan hujung lidah ke atas dan ke bawah putin8nya. Kemudian, perlahan-perlahan masukkan putin8nya ke dalam mulut anda. Hisap sambil memainkannya dengan hujung lidah anda.

6. Ramas payudara sambil bermain dengan kedua-dua puting. Jangan lupakan untuk menstimulasi bahagian bawah dan di antara dua payudaranya.

7. Biarkan putingnya basah, ketika anda berpindah ke payudara lain. Sambil anda men8hisap puting, lakukan cubitan kecil sambil meraba payudaranya.

8. Sentiasa dengarkan setiap desahannya atau pergerakkan tubuhnya. Jika dia semakin menikmatinya, maka anda dibolehkan memuaskannya bila-bila masa sahaja.

9. Elakkan kebiasaan mencium payudara yang sama.

Cuba juga berbagai variasi lain.

Sentiasa ingatkan diri anda dengan mencium payudara isteri dengan tepat, maka anda dapat memberikannya klimaks terhebat yang belum pernah dialaminya sehingga isteri anda klimaks (terpancut) ketika anda menikmati payudaranya!

Semoga memberi manfaat.

BACA INI JUGA:

-Sentiasapanas.com

1 comment

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon