Tuesday, February 28, 2017

Blog Popular Dan Terbaik Malaysia Februari 2017

Loading...

Assalaamualaikum, salam sejahtera buat semua pembaca dan rakan-rakan blogger diruangan blog dan blogger terbaik dengan tambahan popular di blog ini.

Blog popular Malaysia

Macam biasa la, sibuk sangat dengan rutin kerja seharian sampaikan post kali ini menghimpunkan blog paling popular dan terbaik di Malaysia bagi bulan Januari dan Februari 2017.

Selamat menyambut bulan Mac 2017 dan semoga pembaca dan rakan-rakan pemilik blog-blog popular sudi untuk terus bersama sentiasa panas sampai bila-bila.

Terima kasih atas sokongan semua kepada blog ini dan semoga jalinan mesra ini akan terus berkekalan dan dalam suasana yang terbaik.

Mohon maaf kerana blogwalking kurang lancar dan reply komen juga tidak dapat dilakukan dengan sebaiknya. Saya baca semua tu ye..:)

Untuk makluman para pembaca, senarai dibawah ini adalah blog-blog yang paling popular dan terbaik di Malaysia dalam blog ini kerana sering berkumandang diruangan komen.

Jadi, jika anda juga seorang blogger, datanglah selalu berkomentar, Insyaa Allah akan dimasukkan ke dalam senarai blog popular dan terbaik di Malaysia pada setiap bulan.

Jangan lupa lawat dan bacalah hasil nukilan blogger-blogger yang baik hati dan rajin menulis artikel ni ya. Semua hebat dan popular belaka.

Terima kasih kerana sudi berkunjung, jangan lupa datang selalu. Sebarang teguran amat dialu-alukan.

SENARAI BLOG POPULAR & TERBAIK MALAYSIA JANUARI & FEBRUARI 2017

1. Khir Khalid - Khirkhalid.com

2. Aiman Najmy - Imnajmi.com

3. Jie Susanos - Jiesusanos.com

4. Dedaun Comel - Dedauncomel.com

5. Hanafi Abdullah - Heroborneo.com

6. aRzMoHa - Arzmoha.com

7. Datoksir Kronik 65 - Datoksirkronik.blogspot.my

8. Lokman Amirul - Lokmanamirul.com

9. Mommy Muhaimin - Diarimommymuhaimin.blogspot.my

10. Nurhaziq Abdul Hafiz - Sayapejuangbahasa.blogspot.my

11. Titan - Ahmadfaizal.com

BACA INI JUGA:

-SENTIASAPANAS.COM

14 comments

Mula2 nampak tajuk nak komen "harap2 blog dedaun comel tersenarai bulan depan"

Aduh tak sangka saya pun tersenarai kat situ.. Terima kasih admin SP.

Eh eh nama saya naik.. Terima kasih admin

Mereka ni mmg terbaik.

Mmg selalu dikunjungi

Terima kasih SP.. alhamdulillah.. maaf lambat brtandang. Baru dpt duduk berblogging.. cari terus entri ini yg ditag haritu hehehee :) :)

Wahhhh! Jemput datang ke belog saya yaa!

sentiasa panas cuba tengok ni...artikel yang sama...blog SP juga ka?

http://pawerviral.blogspot.my/2017/02/blog-popular-dan-terbaik-malaysia.html?m=1

auto blog ni. berlambak kalau kita cari satu persatu. mmg tak boleh nak halang. mungkin tuan ada cadangan?

Hebat.....Baru nk belajar berblogging...

baru nak bertatih berblog. jom la singgah cikintrovert1.blogspot.com

Takpe bertatih, lama-kelamaan berlari laju :)

senang ada list blog2 hebat mcmni, blh singgah bljr dari otai2 blog..

Thanks for the list. Bolehlah terjah blog diorang untuk blog.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon