Saturday, January 07, 2017

Angelica Kenova Terlalu Cantik Punca 'Dikurung' Selama 26 Tahun!


Hanya kerana kecantikan luar biasa yang dimiliki seorang anak gadis, sepasang ibu bapa di Rusia bersikap protective hingga sanggup ‘mengurungnya’ selama 26 tahun daripada menikmati dunia luar.

Angelica Kenova

Mereka mendakwa kononnya merasa gusar perkara buruk akan menimpa anak perempuan mereka yang berusia 26 tahun itu, menurut laporan sebuah laman media antarabangsa.

Angelica Kenova

Gadis cantik dikenali sebagai Angelica Kenova, tidak pernah keluar dari rumahnya melainkan ditemani beberapa pengawal peribadi dan pengiring sekiranya keluar bertemu janji (dating).

Angelica Kenova

Ibu bapa Angelica sangat melindunginya kerana kecantikan yang dimiliki gadis itu dan jika diamati betul-betul, gadis itu saling tidak tumpah seperti watak kartun atau patung kegemaran kanak-kanak perempuan iaitu Barbie.

Angelica Kenova

Angelica memberitahu, rupa paras dan sosok tubuh seksi umpama Barbie yang dimilikinya itu asli dan bukannya hasil daripada mana-mana pembedahan plastik.

Angelica Kenova

“Pembedahan plastik hanya perlu jika seseorang itu mengalami kecacatan yang serius pada wajah dan badan mereka sahaja,” ujarnya.

Angelica Kenova

Tambah Angelica lagi, kedua-dua orang tuanya membesarkannya tidak ubah seperti seorang puteri dan mengawal setiap pergerakannya sehinggakan dia tidak merasai nikmat yang dirasai gadis seusianya.

Angelica Kenova

Perkara itu menyebabkan Angelica berasa sedih dan hidupnya ibarat sebuah patung perhiasan di dalam cermin pameran.

Angelica Kenova

Walau bagaimanapun, ketika usia menginjak 26 tahun, Angelica berharap dia dapat keluar dari rumahnya dan hidup berdikari tanpa dikelilingi pengawal atau pengiring.

“Ibu bapa saya telah mengurung saya di sebuah ‘istana kaca’ sepanjang hidup saya tetapi satu hari mudah-mudahan, saya akan dapat membebaskan diri dan hidup berdikari,” luahnya.

BACA INI JUGA: 5 Artis Cantik K-pop Tanpa Pembedahan Plastik

Sumber: mynewshub

Add Comments

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon