Aug 8, 2016

AplikasiDuit, Panduan Jana Pendapatan Online Melalui Smartphone!?

Buka email pagi ini dan ada satu mesej yang dihantar dimana saya dikatakan mampu menjana pendapatan hanya melalui handphone atau smartphone!?

Aplikasi+Duit [2]

Macam biasa, selalunya saya abaikan sebab banyak sangat panduan menjana duit secara online yang merapu dan boleh dikatakan scam.

Tapi apa yang membuatkan saya tertarik untuk membacanya, ia dihantar oleh Gobala Krishnan, seorang blogger otai Malaysia yang sudah lama berkecimpung di dalam dunia internet.

Dan boleh dikatakan hampir semua blogger yang mahu menjana pendapatan secara online mengenalinya!

Begini mesej yang dikirim oleh beliau;

Hi,

Saya ingin memperkenalkan satu aplikasi ajaib yang akan membantu anda menjana antara RM20,000 ke RM40,000 sebulan dengan hanya satu KLIK melalui telefon bimbit atau handphone anda sahaja.

Hanya perlu muat turun, install ke dalam handphone dan klik dan tunggu sahaja duit masuk ke akaun bank anda.

Sila lihat dengan biji mata anda sendiri bagaimana aplikasi ini berfungsi. Bukti jelas sekali!

Ia ajaib dan mudah sekali.

Anda tidak perlu lakukan apa-apa, hanya klik dan duit masuk ke akaun bank semua secara automatik sahaja!

Klik..




Anda perlu cepat klik pada banner di atas sebelum terlambat. Aplikasi ini bakal mengubah hidup anda buat selama-lamanya dalam masa beberapa minit lagi.

Dengan menggunakan aplikasi ini, duit masuk bertubi-tubi ke dalam akaun bank. Bermacam-macam nilai masuk ke dalam akaun bank saya setelah saya lakukan hanya SATU klik dengan aplikasi ajaib saya ini.

Akaun bank juga boleh nampak sebegini dalam beberapa minit selepas anda memperolehi aplikasi ajaib saya dan lakukan hanya SATU klik sahaja.

Hanya muat turun, install dan run. Itu sahaja! Semua dari handphone anda.

Mungkin anda sudah banyak masuk pelbagai program skim cepat kaya, masuk macam-macam MLM, membeli e-book yang susah diikuti dan tak menjadi dan lain-lain.

Mungkin juga anda pernah membeli software yang susah untuk di install. Ini lain sama sekali.

Ini adalah sebuah aplikasi ajaib yang anda hanya perlu install ke dalam handphone dan klik, jalan dan duit masuk ke akaun bank anda.

Anda boleh menonton sendiri bukti video dan lihat betapa mudahnya untuk buat duit selepas ini.

Jadi, saya ingin bertanya anda sekarang, adakah anda seperti saya dulu? Duit sentiasa tidak cukup setiap bulan, sudah bosan dan tiada semangat langsung untuk bekerja lagi, sudah nyampah tengok muka bos anda?

Hakikatnya, jika anda terus menerus kerja dan tidak lakukan sesuatu, anda akan makin lama makin terjeremus ke dalam belenggu hutang yang akan naik setiap bulan.

Aplikasi+Duit

Ini bukan salah anda. Ini adalah realiti kehidupan.

Jika anda terus hidup anda sama seperti yang anda lalui sekarang, saya nasihatkan anda ubah segera.

Gaji anda mungkin naik sedikit tetapi kos sara hidup semakin lama semakin naik.

Jika anda tidak lakukan apa-apa, mungkin satu hari nanti anda mungkin terpaksa tidur di bawah jambatan. Ini adalah hakikat kehidupan kita hari ini.

Ini bukan untuk menakut-nakutkan anda. Ini adalah hakikat yang jelas!

Kalau anda merasakannya satu lagi program scam, berikan sedikit masa anda untuk menonton video ini (tonton sini) dan buatlah keputusan anda!

Anda Boleh Ubah Hidup Anda Sekarang Dalam Masa Beberapa Minit Lagi Selepas Memperolehi Aplikasi Handphone Ajaib Saya!

Berikan diri anda sendiri satu peluang untuk mengubah nasib diri anda sendiri..

Tidak rugi apa-apa untuk sekadar melihat.

Sekadar ingin membantu..

BACA INI JUGA: Rahsia Jana Wang Dengan UBER Tanpa Perlu Menjadi Pemandu!

Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.

3 comments

Menarik... mcm best je ni... thanks sharing SP

Nampak macam senang je nak buat duit :D

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon