Tuesday, May 24, 2016

Rahsia Jana Wang Dengan UBER Tanpa Perlu Menjadi Pemandu!


Ini adalah rahsia besar UBER yang tidak di gunakan oleh sesiapa di Malaysia! Teknik Sekelip Mata Yang 100% Halal dan Menurut Undang-Undang Malaysia!

RAHSIA+UBER

Saya akan bocorkan 100% satu rahsia dan bagaimana untuk mempergunakan kelebihan Uber Malaysia.

INGAT! BUKAN dengan menjadi seorang pemandu Uber atau menjadi seperti memandu teksi.

Anda tidak perlu lakukan apa-apa, tidak perlu tinggalkan rumah. Duit ini akan datang sekelip mata dan atas angin sahaja.

"Orang paling teruk untuk dilayan ialah orang yang miskin minda. Apabila bagi percuma, mereka akan berkata, itu perangkap." -Jack Ma, Pengasas Alibaba.com

Goyang kaki sahaja dan duit akan bertubi-tubi masuk terus ke akaun bank anda dalam sekelip mata sahaja dari Uber... ini jaminan saya.

Tak caya... potong tangan saya!

Berikan saya 2 minit sahaja dari masa anda yang amat berharga ini untuk saya menerangkan segala-galanya seperti di bawah.

Hari ini adalah hari bertuah anda! Saya ingin memberikan anda sekarang juga semua rahsia saya 100% khas kepada anda seorang sahaja dan akan memberikan keuntungan terus ke akaun Maybank/CIMB atau mana-mana akaun bank anda.

"Apabila diberitahu, ini perlukan pelaburan kecil, mereka jawab, pulangan sikit sangat. Apabila diminta untuk buat pelaburan besar, mereka jawab, tiada duit." -Jack Ma, Pengasas Alibaba.com

Tidak perlu memandu, tidak perlu keluar rumah atau berjumpa sesiapa. Ini adalah sistem rahsia yang berfungsi hanya untuk mengkayakan anda sahaja. Ia akan 100% berjalan sendiri dan memenuhkan akaun bank anda.

Jika selama ini anda hanya melihat orang lain dan jumlah pendapatan mereka yang banyak, kini anda juga boleh menjadi salah seorang dari mereka.

Anda tidak perlu memerah otak dan tenaga bekerja siang malam dengan bos yang anda benci selama ini atau keluar berniaga atau mengambil risiko pelaburan forex, pelaburan skim cepat kaya dan lain-lain. Teknik ini adalah 100% HALAL dan di jamin menurut undang-undang Malaysia.

Paling penting adalah – anda tidak perlu keluar rumah. Bekerja dari bilik tidur anda sahaja dengan hanya smartphone anda dengan teknik rahsia Uber ini.

"Daripada berfikir tak habis–habis, lebih baik buat sesuatu. Orang miskin ada satu persamaan. Hidup mereka hanya tunggu dan lihat." -Jack Ma, Pengasas Alibaba.com

Anda juga tidak perlu untuk menulis E-Book, membina laman Facebook, membina friends, membina laman web yang rumit, mempelajari bahasa komputer yang sukar dan yang paling penting anda boleh jana pendapatan tak henti-henti dalam masa kurang 48 jam dari sekarang. Saya sumpah kepada anda!

Bayangkan Diri Anda 48 Jam Selepas Belajar Rahsia!

RAHSIA+UBER [2]

Saya ingin meminta jasa baik anda untuk membayangkan bagaimana hidup anda akan berubah dalam masa 48 jam lagi. Tutup mata anda dan bayangkan sekarang.

Anda hanya perlu duduk rumah menonton rancangan kegemaran anda di TV atau bermain dengan anak siang malam. Tidak perlu lakukan apa-apa.

"Jangan kita tuduh “siapa ambil bisnes siapa.” Ia hanyalah disebabkan orang lebih cepat menyesuaikan dan mengadaptasi kepada idea baru dan perubahan di dunia." -Jack Ma, Pengasas Alibaba.com

Apa yang saya minta dari anda ialah untuk luangkan hanya dalam 15 minit setiap hari di depan komputer atau smartphone anda.

Duduk diam sahaja dan Uber akan memberikan hadiah bonanza RM60 ribu setiap bulan tanpa perlu lakukan apa-apa.

Bayangkan sekarang apa yang anda boleh beli dengan pendapatan yang tetap sebegini setiap bulan...

Tak mahukah anda melihat akaun bank dengan jumlah nombor yang berkembang setiap kali anda memeriksa baki? Saya jamin anda akan tersenyum lebar dan merasa satu perasaan yang amat teruja setiap kali anda ke bank.

"Apabila diminta untuk cuba benda baru, mereka kata tiada pengalaman. Apabila diberitahu ini bisnes tradisional, mereka kata susah." -Jack Ma, Pengasas Alibaba.com

Kini anda boleh menjadi sebahagian daripada mereka yang mengaut keuntungan berkali ganda terus ke akaun bank sendiri.

Dan ingat duit anda boleh tekan bila-bila masa di mana-mana mesin ATM anda.

Untuk membantu anda, saya telah tulis sebuah buku panduan lengkap Rahsia Uber saya ini. Saya berikan langkah demi langkah. Ikut segala-galanya.

Buku ini hanya beberapa muka surat sahaja dan tidak susah mana pun. Baca dalam masa beberapa minit dan gunakan terus sahaja.

Siapa yang sesuai membeli buku panduan Rahsia Uber ini?
 • Mereka yang menghadapi masalah kewangan
 • Mereka yang mahu menambah pendapatan tambahan
 • Mereka yang tidak mahu bekerja keras atau tidak mahu memandu kereta Uber
 • Mereka yang tidak mahu lakukan sebarang pelaburan risiko lagi
 • Mereka yang mahu duduk sahaja, dan duit masuk ke akaun bank...
 • Mereka yang mahu bebas kewangan buat selamanya!

Anda Tak Percaya?

RAHSIA+UBER [3]

Masa depan anda sekarang bergantung samada anda sanggup atau berani melakukan sesuatu yang luar biasa untuk mengubah hidup anda hari ini.

"Tolong beritahu anak–anak kamu bahawa dunia berubah setiap hari dan tiada sesiapa akan menunggu bila masa sudah berlalu." -Jack Ma, Pengasas Alibaba.com

Anda boleh tunggu dan lihat keuntungan oleh orang lain atau anda boleh merebut peluang untuk menjadi salah seorang yang menerima keuntungan.

Keputusan adalah di tangan anda sendiri!

ps. Hanya pemastautin tetap dan rakyat Malaysia sahaja dibenarkan membeli dan menggunakan “teknik rahsia Uber” saya ini. Ini kerana saya kurang kepastian tentang perundangan di negara selain dari Malaysia.

pps. Anda tidak perlu risau kerana teknik ini memang diketahui oleh pihak Uber. Bagaimanapun, anda perlu rebut peluang ini dengan segera sebelum pihak Uber menutup pintu kepada sumber pendapatan lumayan ini.

ppps. Teknik ini cukup sesuai dengan orang “blacklist”, “muflis” dan lain-lain. Anda boleh membuka akaun Al-Rajhi jika anda dalam situasi seperti ini. Dengan teknik rahsia ini, anda boleh keluar dari keadaan muflis anda! Tidak perlu bayar cukai, GST atau apa-apa!

Muat turun panduan RAHSIA UBER di SINI sekarang!

BACA INI JUGA: Panduan Menjana Pendapatan Lumayan Dengan Rumah Lelong!

2 comments

 1. goyang kaki boleh kaya..? lu mental ke bro..??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maaf ye, mungkin ayat 'goyang kaki' itu agak keterlaluan :( Goyang kaki selepas berjaya adalah maksud sebenar :)

   Delete

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon