Feb 4, 2016

Blog Terbaik Malaysia Januari 2016

Assalaamualaikum dan salam sejahtera, bertemu lagi kita diruangan blog terbaik Malaysia bagi bulan Januari 2016 di blog ini.

Jan_2016

Buat rakan-rakan blogger, saya ucapkan sekali lagi jutaan terima kasih kerana sentiasa sudi bertandang ke blog ini untuk berkomentar.

Kepada para pembaca yang sentiasa dihargai dan amat disayangi, semoga sokongan anda terus berterusan, tanpa 'peminat' sekalian, siapalah kami ini..:(

Anda semua juga dijemput untuk bertandang ke blog-blog dibawah ini, banyak sangat info dan perkongsian yang boleh dimanfaatkan disana.

Adminnya ramah-tamah, disoal satu, dijawap tiga..;)

Pada entri kali ini juga, penghargaan khusus buat Blogger Cikgu Etuza (Madey09) diatas kesudian memberikan hadiah yang sungguh berharga kepada saya, sekotak minuman kesihatan Chocolate with Milk dan sebungkus Nescafe yang sungguh sedap produk Elken.

Dapat hadiah hanya kerana berkomentar di blog beliau. Terima kasih Cikgu Etuza yang hensem. Lain kali bagi lagi ya haha..

BLOGGER+ETUZA
Hadiah istimewa Blogger Etuza.

Kalau nak dapat hadiah istimewa macam ni, datang la selalu berkomentar di blog Cikgu Etuza, tapi khusus buat pengomen yang ada blog saja.

Siapa tahu, mungkin nanti ada segmen khusus untuk pembaca pula..:)

Sebelum ditunda coretan tinta buat kali ini, sekali lagi buat semua, terima kasih..:)

SENARAI BLOG TERBAIK MALAYSIA JANUARI 2016

1. Khir Khalid - Khirkhalid.com

2. Etuza Etuza - Madey09.blogspot.my

3. MNH - Sayapejuangbahasa.blogspot.my

4. Nao Mei - Sweetyzhanieyz83.blogspot.my

5. aRz MoHa - Arzmoha.com

6. Lokmanamirul - Lokmanamirul.blogspot.my

7. Azlan Strider - Striderbuzz.com

8. Mrs. A - Mrsablogstori.blogspot.my

9. Anajingga - Anajingga.com

10. Hero Borneo - Heroborneo.com

11. Ummar Farouk - Nukeufo89.com

12. Matdin - Notabelajarsaya.blogspot.my

13. Abam Kie - Zukidin.com


BACA INI JUGA: MALAYSIA BEST BLOG

Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.

17 comments

Assalammualaikum... SP,

tahniah kepada blogger yang tersenarai nie... moga mereka sukses dalam berblog selalu. Mereka adalah blogger yang terbaik.

mselim3

Waalaikumsalam mSelim. Jarang dah nampak mSelim sekarang ni tak seperti dulu banyak masa berkomentar kan.

terima kasih admin SP....sudi terima saya dlam senarai blog terbaik ...moga2 rakan2 yang lain turut sudi spertimana admin ini.

Terima kasih kerana tersenarai tempat ke-11. Tak sangka pulak... Nak tanya, kategori blog terbaik ni berdasarkan apa yaa?

terima kasih SP, tersenarai bulan januari..wah heppi2 nii... tahniah juga kerana menerima hadiah istimewa dari blogger cikgu etuza kita yang awesome tuu.. :)

asalam terima kasih ..terangkat blog kami ni SP..hebat2nya

alamak..cantik pula gambar tu..tahniah SP..rezeki anda..tak boleh tolak..semoga persahabatan secara realiti terjalin nanti...sedap kan minuman tu..tanpa lemak trans

Terima kasih hadiah tu ya cikgu etuza, tak sempat hantar wasap nak ucap terima kasih. Memang sedap milo tu, orang rumah pun suka ;)

Izin berkunjung dan menikmatik list blog dofollownya ya gan? Jangan lupa kunjungan baliknya oke? :D

Alhamdulillah tersenarai juga... baru sedar ttg entri ni huhu. T kasih SP dan tahniah juga buat rakan2 yg lain... :)

wahh!! macam tak sangka ada jugak dalam list ni.. hihi.. terima kasih ya tuan rumah.. :D

jemput melawat ya tuan rumah.. :D

Semoga satu hari nanti menjadi blogger terbaik satu hari nanti, maklum la baru nak belajar. amin

Banyak lagi kami perlu belajar untuk berblog ni. Inshaa Allah satu hari nanti kami akan masuk dalam carta macam kat atas ni..huhu..

Yang penting rajin dan minat, pasti berjaya..:)

Banyak perubahan politik dan pergaulan karena perkebamngan rini

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon