Dec 1, 2015

Blog Terbaik Malaysia November 2015

Assalaamualaikum dan salam sejahtera buat semua pemilik blog terbaik November 2015 dihalaman sentiasapanas dan para pembaca tersayang sekalian.

Blog terbaik Malaysia

Buat pengetahuan pembaca, blog-blog ini sangat berbaloi untuk anda lawati, dan baca segala informasi yang dikongsikan.

Banyak pengetahuan dan maklumat yang boleh diperolehi, sungguh, anda semua dijemput dan pasti disambut dengan hamparan permaidani merah, terlebih lagi jika rajin berkomentar..

Kepada rakan-rakan blogger, sentiasa dihampar tapak selebar bumi, untuk anda datang berkunjung, Inshaa Allah, silaturrahim pasti berkekalan...

Dengan jalinan maya ini, semoga kita semua mendapat manfaat seadanya.

Sudi-sudilah berkunjung, selamat membaca, terima kasih..:)

SENARAI BLOG TERBAIK MALAYSIA NOVEMBER 2015

1. Mizz Aiza - Mizzaiza.com

2. Etuza Etuza - Madey09.blogspot.my

3. Nao Mei - Sweetyzhanieyz83.blogspot.my

4. Mrs. A - Mrsablogstori.blogspot.my

5. Deanna Morni - Kameqdeanna.blogspot.my

6. Khir Khalid - Khirkhalid.com

7. Fidah Shah - Whitebarley.blogspot.my

8. aRz MoHa - Arzmoha.com

9. Bin Muhammad - Dammahumnib.com

10. Mselim3 - Mselim3.blogspot.my

11. Eyfa Writer - Ohpilihanku.blogspot.my

12. Anajingga - Anajingga.com

13. Zukidin - Zukidin.com

14. Hujan-petang - Hujan-petang.blogspot.my


BACA INI JUGA: Blog Terbaik Malaysia 2015

Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.

16 comments

SP...guna widget apa untuk top komentator nie...
Bagi cik akak juga..sebab widget dulu dah tak bol2h pakai

Asalam SP, terus Etuza klik, sebab nak tahu sesuatu yang dikatakan Blog terbaik Malaysia. kan sekarang tengah hot SEO Contest tu. Ingatkan ada kaitan. SP ni ada suspen luarbiasa tau. Terlompat sikitlah. Berdasarkan apa SP nilai ni. Tabik dengan blogger senior ni..hebat, hebat..terima kasih

nak cakap lagi " sangat hargai"

tempat ke 8 ja termampu...nak perbaiki lagi....terima kasih SP

cikgu etuza pernah bertemu SP kan?

Tahniah pada blogger yang tersenarai tu...In Shaa Allah nak BW ke blog mereka nanti...
Assalamualaikum....Nak jemput tuan blog & pengomen setia untuk memeriahkan giveaway MYiDEAKiNi yang sedang berlangsung...Jemput yer...

http://www.myideakini.com/2015/11/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

Boleh guna ini http://goo.gl/xv01aR

Widget top komentator nampaknya banyak yang tak berfungsi sebab google tidak lagi menjadi host kepada javascript bermula pertengahan tahun ni..

Iya en.arz. Dah jumpa beberapa kali dengan cikgu etuza..:)

Cikgu etuza, untuk masuk ke dalam senarai ni, tiada kriteria khusus sebenarnya. Yang penting datang berkomentar. Jumlah senarai juga tidak dihadkan. Mungkin hanya 10, mungkin juga hingga 99 blog tersenarai..:)

Terima kasih buat aRz kerana selalu datang berkomentar..;)

Alhamdulillah...masih tersenarai di sini. Terima kasih.
Sesekali jer sekarang ni dapat bw. Kunjungan SP ke Blog BM amat2 dihargai

Aiza mampu komen secara pukal je setiap kali blogwalking ke blog SP.. agak sibuk dengan kerja&kursus..

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon