Sunday, November 19, 2017

Sihir Pemisah Dan Pembenci Suami Isteri


Sihir pemisah dan pembenci dilakukan untuk memisahkan pasangan suami isteri atas sebab tertentu yang selalunya berkaitan dengan masalah peribadi, dengki, balas dendam, khianat dan sebagainya.

Sihir Pemisah Dan Pembenci Suami Isteri

Perpisahakan suami dan isteri merupakan tumpuan iblis dan syaitan dan di dalam Surah Al-Baqarah ayat 102, Allah SWT ada mengatakan ilmu sihir yang boleh menceraikan antara seorang suami dengan isterinya.

Ini membuktikan bahawa sihir jenis ini berlaku dari zaman dahulu dan bukanlah suatu perkara baru.

Sihir Jerutan

Kadangkala pesakit akan dikenakan Sihir Jerutan dan ini lebih dahsyat akibatnya sehingga pasangan tidak boleh melakukan persetubuhan.

Tanda-tanda terkena Sihir Pemisah, Pembenci

Antara simptom-simptom yang sering diberitahu oleh pesakit-pesakit yang terkena sihir pemisah atau pembenci ini adalah seperti berikut:

1. Benci

Timbul rasa benci yang bersangatan tanpa sebab yang jelas, yang berlaku pada salah seorang daripada pasangan, atau kedua-duanya sekali.

2. Perselisihan faham

Berlaku perselisihan faham, pertengkaran antara pasangan tanpa sebab, atau sebab-sebab yang kecil dan tidak munasabah, juga di kalangan anak-anak menyebabkan suasana keluarga sentiasa tegang dan kucar-kacir.

3. Was-was

Timbul rasa was-was syaitan dalam hati yang boleh menyebabkan isteri takut mendekati suami. Terasa seolah-olah suami hendak menganiayai isteri atau sebaliknya.

4. Cemburu

Timbul rasa cemburu bersangatan menyebabkan isteri rasa berang kerana dia syak yang suami menduakannya, padahal suami tidak berbuat demikian. Keadaan seperti ini boleh menyebabkan isteri melarikan diri, enggan duduk berhampiran ataupun enggan tidur sebilik.

5. Tidak tenang

Rasa resah gelisah, sakit kepala dan buntu selagi pasangan berada di sampingnya, dan merasa lega sebaik-baik sahaja pasangan keluar dari rumah atau berada jauh dari pasangan.

6. Berubah rupa

Berlaku perubahan rupa pada pandangan mata. Isteri mungkin melihat suami dengan rupa yang menakutkan atau sentiasa marah dan bengis, atau suami melihat isteri dari pandangan yang hodoh. Apa yang dilakukan oleh pasangan semuanya serba tak kena.

7. Meminta cerai

Timbul desakan dalam jiwa suami untuk menceraikan isteri tanpa sebab yang jelas. Dalam hatinya timbul bisikan-bisikan yang suami telah melafazkan cerai, padahal tiada hasrat langsung berbuat demikian.

Kadang-kadang lafaz cerai itu benar-benar keluar dari lidah seolah-olah ada satu kekuatan dari dalam diri melepaskan tanpa dapat dikawal.

Isteri pula kadang-kadang meminta cerai bertalu-talu sambil mencabar suami berbuat demikian dalam keadaan tidak dapat mengawal diri.

Ini kadang-kala membawa kepada pergaduhan fizikal diantara suami dan isteri.

Wallahu a'lam.

BACA INI JUGA: Misteri Kitab Kuno 'Grand Grimoire' Untuk Memanggil Syaita

sumber: quranhealing

2 comments

  1. Sye ingin memisahkan adik sye sama suami nya...
    Apakah itu boleh tuan...??

    ReplyDelete
  2. jgn di robohkan masjid itu...cri calon lain la...saya pun ada..

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon