Monday, August 21, 2017

Zarith Aqilah, Polis Cantik Kawal Sukan SEA 2017 Curi Perhatian

Loading...

Seorang anggota polis wanita mencuri tumpuan pengguna media sosial Facebook ketika bertugas mengawal keselamatan sempena Sukan Sea 2017 di sekitar Kuala Lumpur.

Zarith Aqilah

Kebanyakan netizen memuji kejelitaan wanita berkenaan keranan tidak menyangka dalam Polis Diraja Malaysia mempunyai anggota yang cantik.

Gambar tersebut pada awalnya dimuat naik dalam laporan sebuah agensi media yang melaporkan tentang kawalan keselamatan ketika Sukan Sea membuka tirainya 14 Ogos lalu.

Zarith Aqilah

Gambar berkenaan kemudiannya tular sehingga ada dalam kalangan pengguna Facebook membuat carian untuk mengetahui lebih lanjut identiti anggota polis berkenaan.

Hasilnya beberapa keping gambar telah diambil dari album individu berkenaan dan dikongsikan dalam media sosial tersebut. - sh

Siapa polis cantik dan ‘hot’ yang viral di media sosial ini?

Zarith Aqilah

Gambarnya yang sedang bertugas menjaga kawalan keselamatan sempena Sukan Sea 2017 di sekitar Kuala Lumpur menjadi tumpuan ramai.

Mana taknya, jarang sekali kita dapat lihat akak polis cantik mengawal keselamatan!

Nampaknya selepas ini ramai lah yang nak jadi pencuri semata-mata mahu ditangkap!

Siapakah Gadis Polis Jelita Yang Sedang Bertugas Itu?

Zarith Aqilah

Gadis bernama Zarith Aqilah ini merupakan seorang anggota Pasukan Petugas Khas Jenayah Terancang (STAFOC) Polis Diraja Malaysia.

Nampak ‘smart’ bila berpakaian polis, bertambah anggun dan cantik bila berpakaian biasa.

Ramai Netizen Rela Ditembak Peluru Cinta Zarith Aqilah

Zarith Aqilah

Zarith Aqilah

Patut la kan. Ahaha

Zarith Aqilah

Korang pun nak minta tembak juga? -va

BACA INI JUGA: A

-SENTIASAPANAS.COM

1 comments so far

kah kah kah.. Memang tak boleh blah ayat2 pick line dorang ni..

Cik polis ni tak boleh penjarakan saya, sebab saya dah lama terpenjara dalam hati dia.. huhai

#brocuba

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon