Khamis, Jun 08, 2017

Video Shah Rukh Khan Kena Prank, Rupanya Dibayar RM1.7 Juta


Loading...

Nak buat prank pun ada batasnya bukan sampai ke tahap ini. Mungkin itu yang difikirkan Shah Rukh Khan (SRK) selepas kecewa dengan kaki prank terkemuka dunia dari Mesir, Rames Galal.

Shah Rukh Khan Prank

Dalam 1 klip video, SRK kelihatan tenang tetapi resah apabila dia bersama seorang wanita dan seorang lelaki terperangkap di dalam pasir jerlus, kemudiannya dihampiri biawak komodo gergasi.

Namun selepas mendapat tahu ia hanya guraun semata-mata, hero Bollywood itu marah dan merajuk dengan krew terutamanya Galal yang juga seorang pelakon komedi dan pengacara rancangan Ramez Underground.

“Ini tak kelakar. Kamu ingat saya datang jauh dari India untuk *** ini?” tanya SRK yang ternyata berang dengan lawak tersebut.

SRK berada kawasan gurun di Dubai untuk 1 temuramah bersama pengacara televisyen Nishan yang turut berlakon dalam prank tersebut.

Pemandu yang membawa mereka berdua seolah-olah hilang imbangan dan terperangkap di dalam pasir jerlus. Kereta itu mula tenggelam bersama ketiga-tiga mereka dan si pemandu dalam keadaan memerlukan pertolongan.

SRK kekal tenang mengendalikan situasi itu di sebalik tindakan pengacara wanita yang menjerit kuat selepas bersemuka dengan seekor biawak komodo gergasi.

Rupa-rupanya Galal yang memakai kostum biawak itu untuk menambahkan elemen “thrill” dalam percubaan prank tersebut.

Apapun, SRK jelas tidak selesa malah lebih marah selepas mendapat tahu ia hanyalah drama untuk mengenakannya.

Menariknya, Galal yang terkenal dengan prank selebriti antarabangsa seperti Paris Hilton dan Antonio Banderas terpaksa sujud di kaki SRK bagi menenangkannya.

SRK pula bertindak menolak Galal dan hampir mahu menumbuknya.

“Kamu nak saya buat rancangan ini lebih kelakar?” tanya SRK sambil menolak kaki Galal sehingga dia terjatuh.

Selepas itu, Galal memuat naik sekeping gambar dia bersama SRK, tidak pasti jika ia diambil selepas menenangkannya atau diambil sebelum prank berkenaan dilakukan.

Galal sebelum dikecam selepas dia mengenakan prank terhadap Paris Hilton dengan insiden kapal terbang yang dinaiki mereka hampir terhempas. Ia hanya lakonan yang dirancang lebih awal.

Ramez kemudiannya tidak putus-putus meminta maaf daripada Shah Rukh sambil menyanyikan lagu Marjani Marjani (filem Billu).

Bagaimanapun, menurut pengurus Shah Rukh, Pooja Dadlani, pelakon itu dibayar AS$400,000 (RM1.7 juta) untuk melakonkan aksi marah itu.

Selain Shah Rukh, Paris Hilton pernah menjadi mangsa 'prank' rancangan tersebut dalam situasi pesawat hampir terhempas.

BACA INI JUGA:


sumber: fmt

Seorang blogger yang suka berkongsi ilmu untuk individu yang suka membaca.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon