Tuesday, November 22, 2016

Isteri Curang 'Melekat' Selepas Dibomoh Suami!


Mengesyaki isterinya mempunyai hubungan sulit dengan lelaki lain, seorang suami telah menggunakan khidmat bomoh untuk menyumpah alat sulit pasangan ‘kekasih’ tersebut agar melekat bagi mengesahkannya.

Isteri+Curang

Dailymail melaporkan, sumpahan tersebut berhasil apabila pasangan kekasih itu melekat ketika mengadakan hubungan seks sehingga terpaksa meminta pertolongan jiran untuk membantu mereka.

Pasangan kekasih itu melakukan hubungan seks di rumah wanita berkenaan di Kisii County, Kenya ketika suaminya keluar rumah untuk bekerja.

Media tempatan melaporkan suami kepada wanita tersebut mengesyaki isterinya curang lalu mendapatkan bantuan bomoh untuk menyediakan ramuan khas bagi ‘memerangkap’ pasangan itu.

Ramuan tersebut dihasilkan supaya pasangan terbabit tidak dapat dipisahkan ketika melakukan hubungan seks dan sekaligus membuktikan kecurangan isterinya.

Selepas beberapa jam menahan sakit, pasangan curang itu menjerit untuk meminta pertolongan sebelum jiran datang dan berkumpul bagi melihat insiden memalukan itu.

Jiran bertindak memecahkan pintu rumah dan terkejut apabila melihat pasangan itu melekat dalam keadaan bogel di atas katil.

Isteri+Curang

Kedua-dua mereka dibawa keluar dari rumah menggunakan selimut dan muka ditutup dengan kain akibat malu dengan kejadian itu.

Suami wanita berkenaan yang dihubungi jiran mengarahkan pasangan itu dibawa berjumpa bomoh bagi memisahkan mereka namun bomoh tersebut mengenakan denda sebelum merawat mereka.

Pasangan tersebut diarahkan membayar denda supaya ianya dapat memberi pengajaran kepada individu lain yang curang dalam perkahwinan.

Saksikan video di YouTube.

BACA INI JUGA: Video Lelaki Mati Selepas 'Melekat' Dengan Pasangan!

Sumber: Mynewshub

Add Comments

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon