Nov 3, 2014

10 Wanita Paling Hot 2014 Pilihan Majalah Maxim

Jika tahun lalu, penyanyi yang sering kali dikaitkan dengan kontroversi, Miley Cyrus mengungguli carta tersebut, kali ini tiba giliran supermodel jenama pakaian dalam terkemuka dunia, Victoria Secret iaitu Candice Swanepoel pula berada di tangga teratas Senarai 100 Wanita Paling Hangat Dunia 2014.

Shakira

Saban tahun majalah lelaki antarabangsa popular Maxim akan menyenaraikan Senarai 100 Yang Terhangat mengikut penilaian serta kriteria yang telah ditetapkan oleh majalah tersebut.

Sementara, pelakon Hollywood Gred A, Scarlett Johansson berada di tempat kedua, diikuti rapat penyanyi Katy Perry.

Kekasih pemain bola sepak, Christiano Ronaldo, supermodel Irina Shayk pula berada di kedudukan keempat manakala teman wanita vokalis Coldplay, Chris Martin iaitu pelakon comel Jennifer Lawrence di senarai kelima kategori tersebut.

Berikut merupakan senarai penuh top 10 Wanita Paling Hot 2014.

10. Cara Delevigne, supermodel

Cara Delevigne

9. Mila Kunis, pelakon

Mila Kunis

8. Jessica Alba, pelakon

Jessica Alba

7. Alessandra Ambrosio, supermodel

Alessandra  Ambrosio

6. Zoey Deschanel, pelakon

Zoey Deschanel

5. Jennifer Lawrence, pelakon

Jennifer Lawrence

4. Irina Shayk, supermodel

Irina Shayk

3. Katy Perry, penyanyi

Katy Perry

2. Scarlett Johansson, pelakon

Scarlett Johansson

1. Candice Swanepoel, supermodel

Candice Swanepoel


Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.

3 comments

Wahh hot.. hot hehee.. Suka Scarlett Johansson.. :D

asalam..huuuu! memang hot betul2 pesona tu nampak..SP kalau gadis paling cun yang bertudung ada tak 10 orang bagi kita tengok siapa agaknya pilihan SP..best tu..akan ramai klik nak tengok..hehehe..aik betul lah apa salahnya kan siap yg berani boleh tu google ja...

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon