Thursday, October 30, 2014

Video Sedih Kisah Cinta Sejati

Loading...

Melalui artikel yang bertarikh 21 Oktober lepas, satu gambar tersebar luas mengenai kejadian unik yang berlaku di Sulawesi Selatan, Indonesia.

Video Sedih Kisah Cinta Sejati

Diberitakan, seorang wanita yang hanya dikenali sebagai Risna, 22 tahun hadir ke majlis perkahwinan bekas teman lelakinya, Rais.

Ketika sesi bersalaman dengan pengantin, satu ‘drama’ berlangsung apabila Risna dan Rais berpelukan dan bercucuran air mata. Ya, persis tajuk lagi Pelamin Anganku Musnah dendangan penyanyi Azie tau!

Hari ini, rakaman video majlis perkahwinan tersebut yang berdurasi 1.29 minit pula menjadi viral di laman sosial dan Youtube.

Ketika kedua-dua mempelai sedang bersalaman dengan para jemputan, tiba-tiba sang mantan kekasih, Risna muncul. Situasi pada awalnya terkawal apabila dia bersalaman dengan pengantin perempuan.

Namun, senario bertukar 360 darjah apabila dia berhadapan dengan Rais. Ketika sedang bersalaman, secara tiba-tiba Risna memeluk Rais dan hadirin termasuk pengantin perempuan kelihatan mengalirkan air mata.

Tertanya-tanya juga, apa yang ditangisi mereka? Adakah simpati terhadap pengantin perempuan yang diperlakukan sedemikian rupa ketika hari persandingannya, atau kisah percintaan tak kesampaian antara Risna dan Rais?

Menurut sumber, lamaran yang dibawa keluarga Rais ditolak dengan pelbagai alasan oleh keluarga Risna, mengakibatkan cinta mereka terhalang. Kesian kan?

Cuba bayangkan kalau kes seperti ini terjadi di Malaysia? Rasa-rasanya ada tak adegan tarik tudung antara pengantin perempuan dan bekas teman wanita?

BACA INI JUGA: Lelaki Atau Wanita, Siapa Paling Curang?

Saksikan videonya dibawah..Sumber: Mynewshub.cc

Seorang blogger yang suka berkongsi ilmu untuk individu yang suka membaca.

2 comments

Adalah hikmah disebaliknya kejadian ni. terima je lah ketentuannya.

respect pengantin perempuan yang turut menangis jugak dengan kejadian tu... melayu ni kurenggg kesabaran bro, enough said la :)

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon