Sep 2, 2015

Blog Terbaik Malaysia Ogos 2015

Assalaamualaikum, salam sejahtera dan salam merdeka. Bertemu kita sekali lagi diruangan Blog Terbaik Malaysia Ogos 2015 di blog sentiasapanas.

Blog terbaik Malaysia Ogos 2015

Saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada rakan-rakan terbaik blogger yang sentiasa sudi berkunjung dan berkomentar di blog ini.

Semoga jalinan kemesraan ini akan sentiasa berterusan sampai bila-bila. Sungguh, anda adalah blogger-blogger terbaik dengan blog hebat untuk tatapan pembaca.

Buat silent reader yang sentiasa setia berkunjung dan rajin membaca artikel-artikel disini, jutaan terima kasih diucapkan. Tanpa anda semua, tiada la kami sehingga ke hari ini.

Untuk pengetahuan rakan-rakan blogger, widget top commentator tidak lagi dipasang diruangan sidebar tapi artikel blog terbaik setiap bulan akan sentiasa diteruskan sampai bila-bila, Insyaa-Allah..

Sokongan dan kunjungan anda semua amatlah dihargai dan diucapkan bilion terima kasih.

Semoga bertemu lagi.. :)

SENARAI BLOG TERBAIK MALAYSIA OGOS 2015

1. NURHAZIQ HAFIZ - Sayapejuangbahasa.blogspot.com

2. Deanna Morni - Kameqdeanna.blogspot.com

3. Etuza Etuza - Madey09.blogspot.com

4. Akif Imtiyaz - Akifimtiyaz.com

5. Fidah Shah - Whitebarley.blogspot.com

6. Nao Mei - Sweetyzhanieyz83.blogspot.com

7. Eyfa Writer - Ohpilihanku.blogspot.com

8. Hanafi Abdullah - Heroborneo.com

9. Khir Khalid - Khirkhalid.com

10. Normi Nieza - Norminieza.blogspot.com

11. Lilly Suryani - Viralkini.my

12. Aniey Yusoff - Nikmathidupsihat.com

13. Mohd Selim Zainal - Mselim3.blogspot.com

14. Abam Kie - Zukidin.com

Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.

5 comments

Alhamdulillah...dpt gak no 14. pasti abam akn ke sini selalu...

waaa.....sy tersenarai lgi....tq SP hehehe

Alhamdulillah,terima Kasih Buat SP,SP pn selalu masuk ke blog OhPilihanku antara blogger yang aktif,terima kasih ya, Komen tentang Blog SP,Bila dah masuk ke sini,susah nak keluar hehe bukan sebab apa,sebab dalam SP ni macam macam yg boleh kita baca tau,kadang sampai seronok mmbaca next by next tu sampai komen pn kdg terlepas,Blog SP Memang padat dan banyak story menarik di sini,tidak mustahil SP Berada di dalam bloglist untuk memudahkan saya ke sini terutama bila ada entry terbaru :) To Admin SP teruskan berkarya,Sentiasa menyokong anda,salam persahabatan Blog ke Blog (^_^)Semoga Terus Maju Jaya,InshaAllah?Ameen,.

Terima kasih efya. Blog eyfa pun banyak info menarik untuk dibaca sekaligus di 'pinjam'.. Datang la selalu ye..:)

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon