Khamis, November 24, 2016

Seram! Peralatan Bersenam Bergerak Sendiri Di Singapura!


Loading...

Laman Stomp berkongsi sebuah video yang dimuat naik oleh seorang pengguna laman sosial Facebook, Migo Serna menunjukkan sebuah peralatan bersenam bergerak sendiri secara tiba-tiba.

Misteri+Buaian

Menerusi video amatur berdurasi kurang 30 saat itu, sebuah peralatan senam berwarna hitam dirakam bergerak sendiri seolah-olah ada ‘seseorang’ sedang menggunakannya.

Kejadian yang dirakam pada waktu siang itu disaksikan beberapa pengunjung taman berkenaan seperti yang dipaparkan video tersebut.

Lokasi sebenar kejadian tidak dapat dipastikan, namun menurut laman web tersebut, sesetengah daripada netizen mendakwa kejadian itu dipercayai berlaku di Singapura.

Walau bagaimanapun, berdasarkan suara yang kedengaran pada video yang tersebar itu ianya kedengaran seperti bahasa Sepanyol yang dipertuturkan.

Video berkenaan telah ditonton 191 ribu kali dan dikongsi lebih 4,690 perkongsian sejak dimuat naik setakat artikel ini ditulis.

Sesetengah netizen yang melihat video tersebut percaya ia adalah kejadian mistik manakala sesetengah yang lain merasakan ianya suatu yang lucu.

Tonton video di YouTube.

BACA INI JUGA: Gempar 'Wajah' Misteri Muncul Di Gunung Kinabalu!

Sumber: Mynewshub

Seorang blogger yang suka berkongsi ilmu untuk individu yang suka membaca.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon