Nov 2, 2015

Peluang Jana Duit Online Percuma Dengan Lynk.my

Berita baik untuk semua pengguna internet di seluruh dunia khususnya Malaysia! Kini, anda boleh menjana pendapatan online secara percuma hanya dengan berkongsi url dimana-mana!

LYNK [4]

Kini, hanya dengan berkongsi laman web Lynk.my kepada rakan-rakan, anda akan dibayar setiap kali ada individu yang mengklik link perkongsian anda.

Lebih menarik, anda atau kita sebagai pengguna (menggunakan akaun Publisher) tidak perlu ada laman website atau blog sendiri. Hanya copy dan paste url, kemudian share ke mana-mana laman sosial.

LYNK [2]

Lynk.my adalah sebuah laman web yang menyediakan perkhidmatan percuma untuk memendekkan URL.

Dari url yang panjang seperti ini - http://www.sentiasapanas.com/2015/11/13-nama-tempat-pelik-yang-benar-benar.html, dipendekkan menjadi seperti ini - http://lynk.my/a3u

LYNK [3]

Dan persoalan sama ada Lynk.my membayar anda atau satu lagi program scam bukanlah persoalannya.

Lynk.my bukanlah laman web url shortener pertama didunia yang membayar ahlinya yang menggunakan perkhidmatan memendekkan url ini, sebalinya lanjut daripada sekian banyak seumpamnya.

Lynk.my membayar anda atau kita apabila ada pengiklan yang menggunakan perkhidmatan pengiklanan Lynk.my. Dan kita berperanan untuk 'menyebarkan' laman web Lynk.my kepada rakan-rakan.

LYNK

Pengiklan membayar Lynk.my jumlah tertentu dan kita pula dibayar oleh Lynk.my sebagai Publisher atau tukang publish.

Berapa anda dibayar? Sekali klik RM0.01. Kalau 1,000,000 kali kena klik, anda dibayar RM10,000! Itupun bergantung kepada rajinnya anda berkongsi maklumat dengan rakan-rakan..:)

LYNK - BUKTI PEMBAYARAN

Sangat mudah kan. Yang penting ada akaun bank dan ada talian internet.

Join SINI..

Kalau anda ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan, sila lontarkan pertanyaan diruangan komen dibawah..:)

Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.

9 comments

cik akak cuba register lah tok..tapi macam mana nak tahu kempen sedang status on going..
cik akak nie sesaje je cuba...mana lah tahu ada rezeki..

Yang penting mencoba. Cuma sayang diorang takde link affilaite lagi setakat ni..

habis kempen depa macam mana..hihi

Khabarnya ada contest, ada hadiah lumayan..;)

Wah.. Menarik tu.. Boleh jana pendapatan..

Macam best aje. Boleh tambah income...

tolong shortkan link saya ni boleh tak http://www.sistemduitcepat.com/?ref=promosi2016

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon