Sep 15, 2014

The Versatile Blogger Award

Terima kasih kepada Acik Idah kerana telah mentag SP dalam segmen The Versatile Blogger Award ni.

The Versatile Blogger Award

Segmen ini sebenarnya tidak menawarkan sebarang hadiah mahupun saguhati kepada blogger-blogger yang mengambil bahagian.

Segmen ini sekadar untuk mengukuhkan lagi ukhuwah sesama blogger nusantara yang sekadar mengenali di alam maya.

Rules:
  1. Thank the person who nominated you.
  2. Provide a link to the person's blog.
  3. Write 7 Facts about yourself.
  4. Nominate 15 bloggers to the Versatile Blogger Award.

7 fakta mengenai SP
  1. Suka membaca
  2. Suka mengedit artikel
  3. Suka melayari internet
  4. Suka melepak lama-lama
  5. Suka tengok tayangan tembak-tembak
  6. Tak suka campur tangan hal orang lain
  7. Tak berapa suka melayari Facebook..huhu ~Nasib baik terpaksa sebab ada blog

Banyak lagi sebenarnya tapi cuma itu yang selalu dilakukan buat masa ini.

Jadi, siapa Versatile Blogger seterusnya?

Rasanya 15 blogger dibawah ini adalah rakan-rakan yang sering berkunjung ke blog SP mahupun blogger yang blognya sering dikunjungi ramai, femes la tu..

15 Versatile Blogger yang terpilih;
  1. Mellya Reenza
  2. Pokok Manggis Depan Rumah
  3. Blog Santai
  4. Rossacalla (Perling Putih)
  5. Berita Pantas 92
  6. mSelim3
  7. Zuki Din
  8. Mizi Sempoi
  9. Diari Jejaka Hangat
  10. aRzMohdHaniffa
  11. Bin Muhammad
  12. P.C.L NazleeDotCom
  13. Hero Borneo
  14. Buasir Otak
  15. TunSha Ayunie

Yang dah kena tag tu dan blogger yang membaca artikel ni, dijemput tanpa paksaan untuk menyertai segmen The Versatile Blogger Award. Kita ramaikan bersama..;)

-SENTIASAPANAS.COM

Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.

7 comments

Saya pun masuk dalam senarai yea SP. Nanti kena balas jasa SP juga macam ni. Terima kasih. :-)

hahahah...sha rasa macam jarang je lepak blog SP ni.. tercalon jugekkk yeeeee

Wah thanks tag hihi saya pun suka lepak lama2 tapi kalau tgh free la ,, nanti boleh la lepak sekali hoho

Bab tembak2 tu pun saya suka jugak.. suka cerita perang.. :D

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon