Thursday, January 18, 2018

Rahsia Suami Tahan Pancut Ketika Hubungan Seks

Loading...

Cepat Pancut, zakar tidak tahan lama dan Isteri Tidak Puas adalah saling berkaitan. Apabila Suami Pancut awal secara automatik isteri tidak akan puas dan hanya dengan sebab ini sahaja rumahtangga anda akan bergoyang seperti dipukul ribut.

Rahsia Suami Tahan Pancut Ketika Hubungan Seks

Jika anda seorang lelaki yang tinggi egonya, 3 sebab ini adalah musuh ketat anda. Mungkin ego anda pernah rebah tersungkur dek sebab ini dan sehingga kini anda masih tidak berdaya untuk melawannya.

Punca-punca zakar cepat pancut dan tidak tahan lama ketika hubungan seks sememangnya nampak kecil tetapi kesannya amat mendalam. BERHATI-HATILAH.

Ingatlah, dalam hubungan Seksual Wanita, KEPUASAN SEKS adalah KEUTAMAAN mereka. Tidak seperti lelaki, tujuan mereka adalah untuk melepaskan air mani supaya Wanita mengandung benih mereka.

Wanita memerlukan MASA yang lebih LAMA untuk mencapai klimaks dan wanita juga boleh KLIMAKS BERKALI-KALI dalam satu sesi persetubuhan.

Jadi dalam seks, Wanita hanya mencari KEPUASAN dan KESERONOKAN SEKS semata-mata. Sebagai Lelaki adalah menjadi tanggungjawab Anda untuk Memberi Kepuasan kepada Isteri Anda.

Apa gunanya kaya raya, rumah besar, kereta mewah dan isteri cantik tetapi bila melakukan hubungan seks anda Cepat Pancut dan langsung tidak tahan lama.

Teramat sayang sekali jika anda mempunyai zakar besar, panjang dan nampak garang seperti kepala singa tetapi Cepat Pancut.

Zahirnya anda bahagia tetapi batin terseksa dan seksaan batin ini merebak kepada Isteri Anda yang sama sekali tidak bersalah. Ini sekali gus menjatuhkan martabat Anda seorang Lelaki yang mengaku Perkasa!

RAHSIA ZAKAR TAHAN LAMA KETIKA SEKS

Rahsia lelaki tahan pancut ini adalah satu teknik yang dapat memisahkan Orgasma dengan Pancutan air mani tanpa menggunakan sebarang peralatan, ubat, herba atau bahan cecair.

Anda akan merasakan nikmat dan puas ketika melakukan seks tetapi setitik pun air mani anda tidak akan terpancut. Hanya perasaan teruja yang akan menyelubungi anda.

Dengan teknik tahan pancut ini, sampai Subuh pun anda masih boleh melakukan seks dengan mengawal pancutan yang selama ini keluar terlalu awal.

Mengapa seorang lelaki perlu Tahan Pancut di Ranjang?Faktor utama yang mempengaruhi keinginan seks adalah jumlah kandungan air mani. Ini telah terbukti melalui kaedah kasi yang digunakan kepada hamba abdi lelaki pada zaman dahulu untuk menghilangkan nafsu seks ke atas anak gadis dan isteri tuan hamba abdi ini. Tiada testis maka tiadalah keinginan seks.

Jika anda perasan, setelah beberapa lama tidak melakukan seks atau onani, kandungan air mani akan bertambah dan keinginan untuk melakukan seks adalah tinggi. Ini adalah lumrah di mana setiap air mani yang dihasilkan oleh testis perlu dikeluarkan.

Oleh itu jika anda telah lama tidak melakukan seks atau onani, air mani tetap akan dikeluarkan melalui mimpi basah.

Ini kerana penghasilan sperma matang berlaku selama 72 hari dan akan disimpan di epididimis selama 6 minggu. Bila sperma cukup tempoh matang ia akan dikeluarkan.

Apabila pancutan berlaku sama ada melalui seks atau onani, anda akan kehilangan air mani dan tahap keinginan seks menurun.

Jika pancutan terus berlaku, kandungan air mani yang keluar semakin lama semakin sedikit dan akan menyebabkan testis menjadi senak menandakan anda tidak boleh melakukan seks lagi sebab tangki sudah kosong. Ingat, penghasilan sperma matang memakan masa yang sangat lama. Jadi berjimatlah.

Nak pancut kat luar nanti tilam kotor, nak pancut kat dalam tak boleh sebab belum nak ada anak lagi.

Pancutan yang berlaku boleh menyebabkan anda rasa tidak selesa dan resah. Bau air mani dan keadaan yang melekit menyebabkan anda dan isteri tidak selesa. Sedangkan anda masih ingin melakukan persetubuhan. Jadi TAHAN sajalah.

Dengan Teknik Tahan Pancut, kandungan air mani tidak berubah dan semakin bertambah. Ini akan menyebabkan tahap keinginan seks sentiasa berada pada tahap yang sentiasa tinggi.

Inilah yang akan merangsang anda untuk melakukan seks dengan lebih kerap lagi. Maka Wanita semestinya akan mendapat kepuasan sebenar yang dicari-cari selama ini.

Selain daripada anda terlepas masalah tidak tahan lama ketika melakukan seks dengan isteri, anda akan dapat merasai nikmat bersetubuh dengan lebih lama lagi.

Teknik tahan lama dan lambat pancut ini adalah satu rahsia dan isteri yang tidak tahu teknik ini akan menganggap anda hebat di ranjang kerana dapat bertahan lama dalam melakukan seks bersama.

Teknik ini jika dilakukan buat pertama kali, perasaan TERUJA akan menyelubungi diri. Percayalah.

Mengapa masalah zakar cepat pancut dan tidak tahan lama ini terjadi kepada Anda?Dari kaji selidik yang telah dilakukan hampir 80% lelaki di seluruh dunia mengalami masalah Cepat Pancut.

Peratusan ini hampir sama dengan peratusan Wanita yang tidak puas di ranjang. Ada logiknyakan??

Jadi Cepat Pancut boleh dikatakan lumrah biasa kerana ramai yang mengalaminya dan ia Bukanlah menandakan bahawa Anda Tidak Sihat atau Berpenyakit.

Tetapi Wanita tidak puas di ranjang adalah sesuatu yang tidak normal dan tidak patut berlaku.

Apa kelebihan Teknik Suami Tahan Pancut ini?
  • Tiada kesan buruk terhadap diri dan zakar kerana teknik ini adalah berdasarkan pengalaman selama 14 tahun.
  • Sesuai untuk mereka yang mempunyai Nafsu seks yang kuat. Boleh bersetubuh lebih kerap lagi.
  • Anda tidak perlu mengambil gambir, minyak lintah atau ubat kebas. Anda dapat merasai nikmat seks sepenuhnya bukannya untuk mengurangkan sensasi itu.
  • Anda tidak perlu mengurut Zakar untuk menghilangkan rasa ngilu dan sensitif di Zakar. Rasa sensitif sememangnya tidak dapat dihilangkan kerana urat saraf terlalu banyak di kepala Zakar.
  • Dapat mengelak daripada mengambil ubat perangsang yang mempunyai kesan buruk walaupun dapat memberi ketegangan yang lama kepada zakar.
  • Dapat menjauhkan dadah dan arak yang dapat memberikan masa persetubuhan yang lama. Tetapi nikmat dan sensasi seksual tidak dapat dirasa dan dinikmati.
  • TIDAK PERLU melakukan latihan yang memakan masa berbulan-bulan untuk mahir teknik ini. Hanya beberapa minit sahaja.
  • Mudah untuk mereka yang Berumur untuk mengembalikan ereksi mereka kerana mereka tidak kehilangan air mani.
  • Dapat memberi kepuasan kepada kedua-dua pihak (situasi menang-menang).

Siapa yang WAJIB menggunakan Teknik Tahan Pancut dan Seks Lebih Lama Di Ranjang?SEMUA LELAKI yang mempunyai masalah Pancutan pra-matang. Ya, Anda perlu gunakan Teknik Tahan Pancut untuk memadam masalah Cepat Pancut Anda selamanya.

Jika anda merancang untuk BERKAHWIN dan sudah semestinya anda akan melakukan hubungan seks dengan isteri, tetapi masalah Cepat Pancut mungkin membuatkan anda bimbang. Bimbang ia akan memalukan anda dan mengecewakan isteri. Dengan teknik ini, anda akan merasa seperti membawa pistol. Tiada lagi takut kepada sesiapa dan keyakinan diri akan lebih tinggi.

Jika anda seorang lelaki yang mempunyai RAMAI ISTERI atau pasangan. Lebih banyak pasangan akan membuat anda kehilangan lebih banyak sperma jika anda pancut. Sudah pasti nafsu seks anda menurun jika anda pancut. Mustahil untuk penuhi kehendak semua pasangan. Jadi, anda tidak perlu mengeluarkan sperma. Mengapa tidak menyimpan sperma untuk hubungan seksual yang lebih kerap?

Jika anda seorang LELAKI BERUMUR. Selepas pancutkan sperma, anda akan kehilangan ereksi zakar. Ia akan mengambil masa yang lama untuk mengembalikan ereksi. Tetapi dengan Teknik Tahan Pancut ini, anda tidak akan kehilangan sperma dan ereksi zakar tidak akan menurun.

Jika anda seseorang lelaki yang mempunyai KEINGINAN SEKS YANG TINGGI, yang kerap melakukan hubungan seks. Ejakulasi akan membuat keinginan seks rendah. Ya, kehilangan air mani akan menjadikan keinginan seks anda menurun. Anda perlukan Teknik Tahan Pancut untuk memastikan keinginan seks Anda sentiasa tinggi.

Jika anda seorang ISTERI yang mempunyai Suami yang mengalami masalah ejakulasi pra-matang. anda tidak perlu meninggalkan si dia untuk mencari kepuasan seks.

Jangan sesekali CURANG. Saya tahu anda sangat-sangat sayangkan dia. Hadiahkan si dia Teknik Tahan Pancut ini. Dan yang pasti anda akan lebih menyayangi suami selepas ini.

PELAJARI TEKNIK SUAMI TAHAN PANCUT, TAHAN LAMA KETIKA SEKS, SEBELUM TERLAMBAT! PELUANG TIDAK AKAN SELALU MELINTAS DEPAN MATA!
LIHAT SENARAI PRODUK SEKSUAL ANDA di; Produk Dewasa Suami Isteri


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon