Mar 1, 2015

Video Anak Anjing Comel Teruja Nampak Tuannya

Terlalu comel untuk tidak dikongsikan! Atas sebab itu kami paparkan video menunjukkan keterujaan seekor anak anjing yang diletakkan di bawah jagaan sementara bila melihat tuannya datang ini.

Anak-anjing-comel

Sudahlah berdiri bagai manusia, aksi anak anjing yang teruja ini amat mencuit hati dan dapat dilihat, makin menjadi-jadi bila nampak tuannya semakin hampir.

Tak hairanlah, video asal anak anjing ini telah mendapat lebih 7 juta tontonan sejak ia dikongsi 2 bulan lalu.

Bagaimanapun, di bawah ini kami kongsikan video yang memaparkan kualiti audio lebih jelas dan sudah dimasukkan muzik.

Lihat sendiri aksi anak anjing ini dan kami pasti senyuman akan melebar di bibir anda!

BACA INI JUGA: Air Liur Anjing Penyebab Kanser Payudara!

video

Sumber: Mynewshub.cc

Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.

3 comments

Cute kan... saya dah tengok awal2 lagi video ni.... sekali tengok memang takleh nak kontrol tangan... memang akan terus share... hahahah kalau lah kucing kat rumah macam tu kan best... balik jer berjoget joget...

Anjing ni setia sgt pada tuannya. Ada kisah yg saya baca ttg anjing yg menunggu tuannya yg mati di perkuburan hingga anjing tersebut pun mati..

Binatang mmg akan kenal dan setia pad tuannya..

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon