Panas! Gambar Ariel Noah Baring Bersama Devi Liu Tersebar | Sentiasa Panas
Home » Gosip » Panas! Gambar Ariel Noah Baring Bersama Devi Liu Tersebar

Panas! Gambar Ariel Noah Baring Bersama Devi Liu Tersebar

Tahu tak berita apa yang kali ini sedang hangat di Indonesia? Istilah yang lagi hot kerana saat ini sedang beredar gambar Ariel dengan Devie Liu di internet.

Panas! Gambar Ariel Noah Baring Bersama Devi Liu Tersebar

Seperti akan ada berita heboh lagi namun kali ini berkaitan gambar Devi Liu dan Ariel. Rasanya ada hubungan apa antara Ariel Noah dengan Devi Liu? Adakah ada hubungan khusus, atau kekasih baru Ariel?

Nazril Irham alias Ariel, vokalis NOAH ketika ini membawa gosip panas lagi! Tapi tunggu dulu, bukan maksudnya satu lagi filem terbaru setelah filem-filem sebelumnya.

Di dalam berita terbaru kali ini, Ariel cuma kelihatan sedang bergambar manja dengan wanita yang pernah menjadi model di majalah dewasa, Devi Liu.

Panas! Gambar Ariel Noah Baring Bersama Devi Liu Tersebar

Khabarnya model cantik dan seksi Devi Liu sudah mengakui bahawa gambar yang sedang bersama dirinya ialah Ariel NOAH.

Jangan pula berburuk sangka kerana Devi Liu hanya mengaku, bahawa hubunganya dengan Ariel hanyalah sebagai "teman biasa" saja,

Panas! Gambar Ariel Noah Baring Bersama Devi Liu Tersebar

Namun, ketika di tanya kenapa gambar dan manja bersama Ariel boleh beredar, Devi mengaku bahawa dia tidak tahu bagaimana boleh begitu,.

"Tahu-tahu sudah ramai (dibicarakan)," ungkap Devi.

Devi merasakan bahawa gambar tersebut diedarkan secara meluas ketika dia memasang gambar tersebut menjadi 'Display Picture' di Blackberry Messager. [Sumber]

Edited by SP
Jika anda merasakan artikel kami bermanfaat, silalah kongsikan kepada rakan-rakan di Twitter, Facebook, Google Plus, WeChat, WhatsApp atau dimana saja. Terima kasih kerana sudi.. :)

1 comments :

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.