Saturday, May 18, 2013

Panas! Gambar Ariel Noah Baring Bersama Devi Liu Tersebar

Loading...

Tahu tak berita apa yang kali ini sedang hangat di Indonesia? Istilah yang lagi hot kerana saat ini sedang beredar gambar Ariel dengan Devie Liu di internet.

Devi Liu

Seperti akan ada berita heboh lagi namun kali ini berkaitan gambar Devi Liu dan Ariel. Rasanya ada hubungan apa antara Ariel Noah dengan Devi Liu? Adakah ada hubungan khusus, atau kekasih baru Ariel?

Nazril Irham alias Ariel, vokalis NOAH ketika ini membawa gosip panas lagi! Tapi tunggu dulu, bukan maksudnya satu lagi filem terbaru setelah filem-filem sebelumnya.

Di dalam berita terbaru kali ini, Ariel cuma kelihatan sedang bergambar manja dengan wanita yang pernah menjadi model di majalah dewasa, Devi Liu.

Khabarnya model cantik dan seksi Devi Liu sudah mengakui bahawa gambar yang sedang bersama dirinya ialah Ariel NOAH.

Jangan pula berburuk sangka kerana Devi Liu hanya mengaku, bahawa hubunganya dengan Ariel hanyalah sebagai "teman biasa" saja,

Namun, ketika di tanya kenapa gambar dan manja bersama Ariel boleh beredar, Devi mengaku bahawa dia tidak tahu bagaimana boleh begitu,.

"Tahu-tahu sudah ramai (dibicarakan)," ungkap Devi.

Devi merasakan bahawa gambar tersebut diedarkan secara meluas ketika dia memasang gambar tersebut menjadi 'Display Picture' di Blackberry Messager.

BACA INI JUGA: Luarbiasa! Satu Kampung Amalkan Poligami

Sumber: tabekpuang

Seorang blogger yang suka berkongsi ilmu untuk individu yang suka membaca.

1 comments so far

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon