Wednesday, January 23, 2013

Alvin Dan Vivian Buat Penggambaran Dan Temubual Pulak!

Loading...

Masih ingatkah pasangan kontroversi Alvin dan Vivian?


Baru-baru ini Alvin Tan dan Vivian Lee telah memuat-naik beberapa klip video ‘talk show’ mengenai pandangan mereka tentang- tentang apalagi – SEGALA-GALANYA TENTANG SEKS!

Kali ini mereka siap jalankan temubual dengan orang ramai tentang ‘benda itu’.


Dalam post terbaru, Alvin dan Vivian, kedua-duanya merakamkan aksi berdua di atas katil dengan Alvin tidak berbaju dan Vivian memakai coli sambil berselimut.

Untuk rekod, Alvin adalah pelajar dari Malaysia yang menuntut di National University of Singapore mencetuskan kegemparan baru-baru ini apabila memuat naik gambar dan video seks bersama teman wanitanya itu dalam sebuah blog.

Alvin yang merupakan penerima biasiswa ASEAN dan pelajar jurusan undang-undang di universiti tersebut dipercayai telah memuat naik gambar dan video tersebut dalam laman blog mereka, Sumptous Erotica sejak 20 September tahun lalu.


Lihatlah ‘aksi’ mereka menjalankan penggambaran di tempat terbuka dengan tanpa rasa bersalah.

Memanglah mereka tidak rakamkan aksi ‘dalam kelambu’ sewaktu penggambaran itu tetapi gelagat dan air muka mereka berdua secara jelas menunjukkan…mereka tak langsung ada perasaan malu pada masyarakat sekeliling walaupun dah beratus ribu orang pernah melihat aksi mereka di ranjang, dan beratus ribu orang juga pernah melihat tubuh mereka tanpa seurat benang!


Inilah ‘demokrasi dan hak asasi’ cara Alvin dan Vivian...

[Sumber]

Seorang blogger yang suka berkongsi ilmu untuk individu yang suka membaca.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon