Ahad, Oktober 28, 2012

Bertudung Tapi Baju Ketat Giler!


Loading...

Baju kurung dan kebaya yang dipakai sangat jarang dan ketat sehingga menampakkan bentuk badan. Begitu juga seluar, blouse dan T-shirt. Ramai yang dengan bangganya mendedahkan lurah dendam depan dan belakang.


Bagi gadis remaja biasanya memakai jeans low cut sehingga menampakkan lurah semasa berjalan atau lebih tak sanggup untuk dilihat apabila membonceng motorsikal. Ditambah pula dengan kulit yang tak berapa licin dan berparut!


Memang memberahikan! Jahil atau memang sifat wanita?

Seorang blogger yang suka berkongsi ilmu untuk individu yang suka membaca.

4 comments

usah menyebar benda fitnah.. niat dah ok takot orang dok ushar dok tambah dosa.. :)

http://pemudattbc.blogspot.com/2012/10/pergorbanan-tribute-syria.html

betul tu cuba letak gambar awek tengah sembahyang ke lagi bagus hehe

Jangan pula letak gambar sembahyang tapi pakai baju ketat..hehe

Assalam, entah apa nak jadilah sekarang nie... mereka nie guna tudung ikut trend kot...

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBERIKAN KOMEN. INSYAA ALLAH SAYA AKAN KOMEN DI BLOG ANDA JUGA.
EmoticonEmoticon